Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Mercedes tuning terén méltán jeleskedő Kicherer ismét hallatott magáról. Legújabb szettjük egy régebbi típust, a Mercedes SL EVO II-est veszi célkeresztbe, egy impozáns, elsősorban optikai csomag formájában. A szett egy korábbi, szintén az R230-hoz gyártott elképzelésen alapul.

A kortól függetlenül presztízsautónak számító kabró egyedi első, és diffúzorral ellátott hátsó lökhárítót kapott, melyeket az oldalsó fronton stílusban passzoló küszöbökkel kapcsoltak össze. További újítás az elektronikusan mozgatható hátsó szárny, mely az utastérben található kapcsoló segítségével emelhető ki a kaszniból, amikor érzésünk szerint már elkel a nagyobb leszorítóerő. Az elemek egytől egyik karbonból készültek, csak úgy, mint a szintén új csomagtértető, valamint az első lökhárító kiömlőrácsai.

Az autó 25 mm-nyi ültetést is kapott az elektronikusan szabályozott felfüggesztés átprogramozásával, továbbá egy garnitúrányi Kircherer RS-1, kézzel gyártott felni garnitúra is felszerelésre került, 20”-es méretben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!