A Carzone Specials-ról legutóbb a Megane II-höz kifejlesztett Tribal spolierkészlet kapcsán olvashattatok. A neves európai gyártó újra hallat magáról: a kiegészített Peugeot 206 készlettel, és az új, VW Bora bodykittel ismét hozták a tőlük megszokott magas színvonalat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Carzone Specials, Peugeot 206 számára kifejlesztett első bodykit-jét 4 éve mutatták be, de most ismét a reflektorfénybe került egy teljesen új upgrade-nek köszönhetően. A bodykitet a cég design osztálya ellnőrizte és tökéletesítette a harmónikus illeszkedés, és a TüV szabványokhoz történő maximális igazodás érdekében. A CS számára remek alkalom volt ez, hogy egy kis extrával egészítse ki mesterművét: a sárvédők toldataival. Ezek a kis okosságok a 206-os megjelenését még impresszívebbé teszik, azt az érzetet keltve, mintha a kocsi sárvédői ki lennének szélesítve. Valójában erről szó sincs, ugyanis az egész csak egy ügyes optikai illúzió.

A Carzone Specials remekművével eddig is rendelkező Peugeot tulajdonosok számára is tökéletes az alkalom, hogy felfejleszthessék elavult bodykitjüket a 2003-as modellre. Az új, vagy leendő 206 tunerek pedig a piacon kapható legfullossabb kiegészítőt vehetik meg ezzel a készlettel, mely számtalan egyéb extrát is tartalmaz. Ezek közé tartozik többek között a komplett spoiler készlet, a sport hűtőrácsok, valamint a dupla króm kipufogóvég.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Ha valaki meghallja a VW Bora nevet, minden bizonnyal egy szerényebb céges autó jut eszébe, nem pedig az autó-bemutatók kiemelt sztárja.

Nos ez a tény minden bizonnyal megváltozik köszönhetően a Carzone Specials új Estrada névre keresztelt bodykitjének. A rendszer a módosított első és hátsó lökhárítókból, valamint egy korábbi készletből származó küszöbökből áll össze, együtt rendkívüli összhangot alkotva.

A készlet tovább bővíthető a cég által forgalmazott EVO II-es hátsó szárnnyal, szemöldökökkel, valamint a Carzone hűtőrácsával, amivel végképp megszabadulhatunk az autó elején feleslegesen díszelgő VW logótól. Végül, de nem utolsósorban, a Carzone saját rozsdamentes acél kipufogóját ajánlja a készlethez, melynek középső dupla kivezetése jó befejezést ad az autónak.

A demo-Borához a 7X17-es felniket egyébként az Alcar biztosítta, Luna Fulda Extremo 225/45/ R 17 ZR gumikkal.