Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Mint az várható volt, az új E-osztályos megjelenésével egyre-másra látnak napvilágot a különböző tuning kiegészítések az új üdvöskéhez. A Lumma Design és a Carlsson munkáját követően megérkezett a nem kisebb névként operáló Kicherer szeretetcsomagja is.

Az eddigi, egy kaptafára készült szettekhez képest lényeges különbség, hogy a német cég szinte alig nyúlt az AMG által megálmodott aerodinamikához, csupán egy jelzésértékű első toldat, szolid küszöbök, valamint hátsó szoknya került felszerelésre. Szintén új elemként egyedi tükröket is gyártottak a típushoz, az előző elemekhez hasonlatosan ez is karbonból készült. Mindez egyébként több is, mint elég is ehhez az autóhoz.

Ami viszont ténylegesen szép, a 20 hüvelykes, teljesen egyedileg gyártott, háromrészes felni garnitúra, ami a szintén házon belül megoldott ültetéssel egyetemben nagyon jól passzol az autó immáron sportosan-elegáns karakteréhez. Teljesítmény terén sport kipufogórendszer, valamint némi elektronikai bűvészkedés garantálja a plusz lóerőket – hogy pontosan mennyit, arról egyelőre nem szól a fáma.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!