Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A már tavaly óta saját svájci Porsche divízióval rendelkező Mansory is megjelentette az új Panamerához készült terveit. Az elsősorban a csúcskategóriás luxusautók tuningjára specializálódott európai cég, egyelőre photoshop formájában létező elképzelései bizonyára komoly fejfájást okoznak majd a konkurenciának is.

A kompletten karbónból gyártott optikai-aerodinamikai szettel felszerelt négyüléses Porsche ugyanis az egyik legütősebb változat az eddig látott felhozatalban. A módosított lökhárítók, mélyre húzott küszöbök, valamint a sportosabbra vett motorháztető mellett a sárvédőket is kiszélesítették, szinte teljesen új kiállást adva ezzel a – ne szépítsük – családi ötajtósnak. Kevés szett létezik, aminek igazán jól eltalálják a hátulját, a Mansory Panamera azonban ezek közé tartozik. Az egyszerű, de mégis agresszív vonalvezetésű elem csupasz karbon diffúzort foglal magába, melynek közepére, teljesen egyedi formájú végződésben egyesíti a kipufogórendszer kivezetéseit.

35 mm-t ültető futómű, valamint 21 hüvelykes, gyönyörű tárcsák kapnak helyet az autón, odabent pedig a Mansory-ra igencsak jellemző igényességgel kialakított utasteret találunk majd. Számos bőr, karbon és fa alapú díszítés, alumínium pedálok, valamint sportkormány szerepel a tervek között.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!