Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német BMW-guruként ismert G-Power tovább nyomul a luxusterepjárók vonalán. A legutóbb bemutatott Typhoon optikát, kissé szolidabb kivitelben az X5-ösre és az X6-osra is ráfaragták, a kiegészítők mellett ezúttal pedig a motortuning sem maradt el.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Bár az M-széria 4.4 literes, V8-as turbómotorjának elektronikai tuningja inkább csak jelzésértékű, mint komoly beavatkozás, a 600 lóerőt és 700 Nm nyomatékot felvonultató végeredmény azért önmagáért beszél. A végsebesség korlátozásának kiiktatásával, a két luxustank akár 300 km/órával képes száguldani, míg a mérvadó állórajtos 100 km/órás sprint mindössze 4.5 másodpercet vesz igénybe.

A teljes egészében karbonból készült aerodinamikai szett, és a két választható 23 hüvelykes felni garnitúra mellé a futóművet is 30 mm-el megültették, további módosításként egy szett dupla rozsdamentes kipufogóvég is felszerelésre került. Mindezeken túl, az utastér sportkormányt, valamint számos karbon borítással ellátott elemet tartalmaz, a középkonzoltól a műszerfalig.

A szettek ára kompletten valamivel 20.000 Euro (5.5 millió HUF) felett keresendő.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!