Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

TopCar és Cardi: a nyerő párosról már több ízben is hírt adtunk az oldalon, a két orosz tuner pedig év végre is összehozott egy kis finomságot. A vadonatúj, hivatalosan csak 2011-re dátumozott BMW 5-ös szedánhoz készítettek optikai kiegészítést – egyelőre csak képek szintjén.

A későbbiekben teljes egészében karbonból készülő, többrészes szett komplett első és hátsó lökhárítókat, küszöböket, és sárvédő-szélesítéseket tartalmaz, valamint a csomagtér tetejére is kerül egy leheletfinom légterelő. Mindezek mellé ötféle felni-garnitúrát is kínálnak a típushoz, melyek szakavatott szemeknek egy német cég, a Lumma Design kínálatából lehetnek ismerősek.

Mindez nem véletlen, hiszen az oroszok – hasonlóan a korábban bemutatott Panamera esetéhez – ezúttal is egy külföldi partner segítségével hozzák össze a csomagot. A Lumma, a felniken kívül a szett komplett legyártásáért, valamint – vélhetően – a motorikus átalakításokért lesz felelős. A kész upgrade várhatóan 2010 áprilisában debütál a nagyérdemű előtt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!