Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Utoljára októberben adtunk hírt a japán Tommy Kaira által megvadított Toyota Priusról, mely a Tokyo Auto Salon közeledtével végre elérte végső állapotát. A korábbi grafikák mellett egy nagy vagonnyi kép is napvilágot látott, valamint immáron nem szűkölködünk infókban sem.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A mutatós, karbon alapokon is elérhető légterelő készletet az autó színében, vagy matt fekete árnyalatban kínálják, felnik terén pedig többféle, 16 és 18 hüvelykes méretben elérhető garnitúrát kínálnak a hibrid üzemű ötajtóshoz. A technikai módosítások kimerülnek a fékrendszer, valamint a futómű cseréjében, továbbá egy négykéményes sport kipufogórendszert is az autó alá erőltettek.

Kiegészítésként, odabent sportkormány és szőnyegek, kint pedig HID Xenon és ledes lámpák hátsó foglalnak helyet, valamint ne feledkezzünk meg a kissé búcsús, illuminált megvilágítású Toyota logókról sem, melyekért itthon garantáltan begyűjthetnénk a sárga csekken kiosztott elismeréseket a szerv részéről.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!