Első Debreceni Profi gyorsulási verseny (201m)

Fél évszázaddal ezelőtt az amerikai gyorsulási versenyeket is katonai repülőtereken rendezték, persze mára ez már másképp van. Hazánkban a gyorsulás szerelmesei csak volt orosz katonai reptereken, versenghetnek minőségben. 2010. Május 15.-én szombaton történelmi pillanatoknak lehetünk tanúi, mert a gyorsulás történetében először, nemzetközi besorolású repülőtéren az AIRPORT DEBRECEN Kft., DEBRECENI Önkormányzat, és a DEBRECENI rendőrség hathatós segítségével megvalósul a Magyar Köztársaság Gyorsulási Bajnokságának első Debreceni fordulója!

Sokak számára nyilvánvalóvá vált, hogy csak a Magyar Gyorsulási Szövetség munkatársai felelnek meg azoknak a szigorú kritériumoknak, amik egy üzemben lévő nemzetközi besorolású repülőtér első rendezvényes bemutatkozásához kellenek. Igérjük izgalmas programok jellemzik majd ezt a korszakalkotó eseményt! Itt lesz a Carstyling Tuning autó szépségversenye forgószínpaddal, a KICKER cB Cup páros hangnyomás versenye, gyönyörű hostessek, neves kiállító cégek, Streetfighter show, és végül de nem utolsó sorban hazai és nemzetközi profi utcai versenyzők elöször futnak Debrecenben.

Maga a rendezvény nem változik a jól megszokott tököli-taszári rendszerhez képest, csak úgy mint eddig, most is bárki benevezhet a versenyre autójával / motorjával, hogy végigszáguldhasson a 201m-es pályán! Az összes nevesebb magyar profi és közel 20 külföldi versenyző (PL,SLO,RO,UA) részvételével számolnak a szervezők, hogy azok megmérjék tudásukat ezen a szűz, és minőségi beton pályán. A kapukat 10:00-tól nyitják meg, a döntők este 18 óra tájékán kezdődnek. Gyorsulásra 2000 forint, míg a hangnyomás és autó szépségversenyre 1000 forint ellenében nevezhetnek a versenyzők. A versenyre maximum 200 autó nevezését fogadják a helyszínen, melyre 17 óráig van lehetőség. Külön érdekessége lesz az eseménynek, hogy egy repülőtéri felvezető autó lesz a safety car a versenyen, és minden 10 páros után felvonulnak az autók, és motorok a pályán nevük bemondásával!

Ez tehát egy autóscirkusz lesz a javából, egy interaktív játszótér, megannyi kiállítóval, szétfüstölt gumikkal, belépőjegy nyereménysorsolással, sztárokkal a versenyen és a résztvevők között... Debrecenben a MAX FM élőben közvetíti az eseményt.

Az E85 Power jóvoltából a helyszínen egy nyereményjáték veszi kezdetét, ahol csak regisztrálni kell, és ha te vagy a szerencsés június 12. akár te is lehetsz, aki egy ingyen átalakítót nyerhet! A gyorsulás győztesei DVD filmeket kapnak a kupa mellé a SELECTVIDEO jóvoltából!

Ne feledjük az egész héten át tartó fárasztó munkát pénteken pihenjük ki, hogy szombaton friss energiával indulhassunk a Mikepércsi útra az első legállis nyilvános autós-motoros gyorsulására, melyet minden helyi média figyel majd!

Programok (változás jogát fenntartjuk!):

- Gyorsulási verseny 201m-en - Óriás kijelzők, timeslip, Amatőr és Profi kategóriák!
- Carstyling.hu Show'n Shine - Autószépségverseny forgószinpaddal - Interior part!
- Kicker dB Cup - Páros hangnyomás verseny!
- Streetfighter show
- INGYENES QUADOZÁS EGÉSZ NAP!
- Helikopteres sétarepülés, és helikopteres gyorsulás

Kiállítók:

- LLumar Debrecen!
- Carstyling.hu
- Vermillion
- Kicker - Kenwood
- HIFI STATION
- VTN Hungary
- Devil Tuning
- Frigate Tuning
- E85 POWER
- Bulirendszám
stb. stb.

Jegyárak:

(12 év alatt a belépés ingyenes!)
Belépőjegy ára: 1500,- HUF
Nevezés Gyorsulás: 2000,- HUF - Carstyling Autószépségverseny: Carstyling.hu klubkártyával INGYENES - Kicker dB Cup: 1000,- HUF

Információ: 0670-522-0016 - [email protected]