Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Chicago mellett tevékenykedő IND Distribution ütős tuning csomaggal kezdte az új évet. Az amerikai székhelye ellenére elsősorban európai autókat berhelő csapat az új M3-ast vette kezelésbe, egy minden területre kiterjedő program keretében.

Az optikai változtatásokat GT4 első spoiler, új hűtőrácsok, jókora hátsó szárny, diffúzor, ledes hátsó lámpák, valamint egy pirosra fújt verseny felnigarnitúra alkotja. A 18 hüvelykes elől 9.5, hátul 10.5” széles Volk TE37 görgőkre 275/35/18 és 315/31/18-as Falken abroncsokat húztak.

Odabent, a fél bukóketrec mellett Bride sportülések, valamint a Nardi 380 mm átmérőjű kormánykereke figyel, mindehhez az IND váltóhosszabbítása, M3-as küszöblécek, valamint a középkonzolon egy sor utólagos óra kapott helyet.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Technikai oldalon – többek között – az ESS Tuning VT2-600-as kompresszor kitje került felszerelésre, mellé pedig az egész motorteret szépen rendbe rakták, egyedi festéssel, valamint az IND takaróelemeivel. A kezelhetőségről a KW Clubsort állítható futóműve, valamint a Brembo GT-R fékrendszere gondoskodik.

Lóerő-adatok egyelőre nincsenek, de minden bizonnyal egy fokkal jobban teljesít a BMW, mint a kúra előtt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!