A FoliaTec egyik új fejlesztése a leginkább elborult sci-fi filmeken nagy tömegben felfedezhető biztonsági kapcsoló. Ehhez hasonló apróságokat már eddig is láthattunk, viszont amiben ez lényegesen eltér az eddigiektől, hogy még világít is.


A kapcsolók fényét egy-egy apró kék led adja, amelyeket a pöckök végébe szerelnek, erre csukódik rá az áttetsző biztonsági fedél, amelyet három különböző színben (piros kék és ezüst) kaphatunk meg. Ezeket kombinálva pedig garantált lesz az Enterprise űrhajó feeling. Persze egy darab jól elhelyezett kapcsoló akár nagyot is mutathat műszerfalunkon. Egy komplett kapcsolót 24.50 euróért kínálnak FoliaTec-ék.

A "Kill Switch"-et a motor beindítása és leállítása mellett leginkább az autónkra szerelt neonfény ki-be kapcsolására ajánlják. Kicsit elgondolkoztam ez mennyire lehet szerencsés megoldás itthon, mondjuk ha egy éjszakai igazoltatás során a rend őre mindenképpen tudni szeretné, mi is az a szép nagy világító piros gomb ott a műszerfal közepén. Nos ez esetben tuti a bukta :)