Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Senner Tuning újabb támadást intézett az Audi modellpalettája ellen. A remekül sikerült A1-es, valamint A7-es konverziót követően a márka kisebbik hobbiterepjárója, a Q5-ös került terítékre.

Motorilag ezen belül is a 2.0 literes, TDI aggregáttal szerelt modell a kiválasztott: a vezérlés módosításának, sport légszűrőknek, valamint az egyedileg gyártott kipufogórendszernek köszönhetően, a négyliteres dízel erőforrás 213 lóerőt és 445 Nm-t teljesít, a gyári 170/350-es páros helyett.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

További módosításként hatdugattyús nyergekkel, és nagyobb tárcsákkal szerelt Brembo fékrendszer, ültetett futómű, valamint masszív, 22 colos Corniche felni garnitúra jelenti a pluszt, ez utóbbi 265/35R22-es Vredestein abroncsokkal szerelve.

Minimális szépészeti beavatkozásként fekete hűtőrács, tetőszárny, valamint króm kipufogóvégek kerültek fel, míg odabent kétszínű bőrrel bevont ülések és utastér elemek, valamint karbon berakások javítanak a gyári összképen – ennél több optika talán már sok is lenne erre az autóra.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!