Június 10-én Budapesten, egy 17. kerületi gyártelepen zajlott le a már jó előre meghirdetett klipforgatás Mr. Busta Utcahimnusz című számához.

A reggel 9-től késő délutánig tartó felvételre minden hazai tuner hivatalos volt, egy igazi street hangulatú videoklip elkészítésére. Az autók gyülekeztek is szép számmal, barátaink közül a My Car, valamint az előző este Tökölön velünk együtt ronggyá ázott Happy Dj's Team csapata volt kint, a JSZV, a Gálffy Tuning és a Fanat-X csapatával, valamint számos, a hazai szcénából ismerős arccal karöltve.

Az oldalt a tavalyi Tuning Show-n épített 6-os Golffal képviseltük, a mozgalmasabb vonalat pedig a Mester Drift & Gymkhana Team vitte. A forgatás, a borongós idő ellenére igazán jó hangulatban telt, az esős blokkok mellett pedig még egy kis nyakpirító napsütéses is belefért a végére.

A szám az ősszel esedékes Armageddon lemezen lesz majd hallható, mely a Kétszázegykettő albummal egyszerre jelenik majd meg,  2012. szeptember 11-én. A videóklipet pedig remélhetőleg már nyár közepétől láthatjuk neten is, további infókért addig is csekkoljátok Mr. Busta hivatalos facebook oldalát.