Még májusban adtunk hírt az A. Kahn Design második csomagjáról, mely a kisebbik Range Rovert veszi alapul. Az akkor még csak grafika szintjén létező Evoque RS250 azóta elkészült, és megérte várni rá!

A sötétszürke és onix színe után elnevezett, Dark Tungsten Metallic Edition külső és belső kozmetikai átalakításokat tartalmaz. A mutatós bodykit égisze alatt, a SUV új első és hátsó lökhárítót, hűtőrácsokat, küszöböket, hátsó szárnyat és spoilert, diffúzort, valamint középen kivezetett kipufogóvégeket kapott.

A szettet 22 colos, matt szürke RS600-as felni garnitúra egészíti ki, az egyetlen, teljesítményt is érintő átalakítást pedig a rozsdamentes sport kidörgőrendszer képviseli.

Jelentős módosítások történtek az utastérben is: fekete és szürke színekben pompázó bőr-alcantara kárpitozást, valamint karbon bevonatokat vetettek be a teljes kabint érintően, a műszerfalat pedig vörös kijelzős órákkal dobták fel.

A Kahn közleménye szerint, az autó a most hétvégén, Hampsire-ben esedékes Carfest Show keretei közt debütál először élőben, a BBC-ről ismert Chris Evans nevével fémjelezve.