A Senner Tuning láthatóan nagyon megkedvelte az Audi ötös szériájának sportváltozatát, hiszen immáron harmadik csomagját adja ki a gyönyörű kupéhoz.

Az eddig látottak közül talán ez a leginkább eltalált állapot, valahol az első két design keverékeként jellemezhető. Megjelenésben továbbra is az RS5-ösre hajaz, a nagyobb beömlőkkel és karbon terelőlapokkal megáldott első lökhárító formáját azonban finomították a legutóbbi verzió óta.

Változott továbbá a hűtőrácsok mintázata, a küszöbök, kipufogóvégek, diffúzor és a diszkrét hátsó szárny megegyeznek az eddig látottakkal. Ami új, a karbon tükörházak vörös karbon borítása, melyhez a felnik színét is hozzáigazították.

A garnitúra egyébként elől 9,0, hátul 10,5 hüvelyk széles, 20 colos Work Varianza T1S kerekeket takar, abroncsok terén pedig maradtak a Vredestein Ultra Sessanta elől 245/30, hátul 295/25-ös darabjainál. A pirosban pompázó küllőkhöz a KW Variant 3-as állítható futóműve húzza közelebb a kasztnit.

Az utastér megoldásain nem változtattak: fekete-piros bőrözéssel ellátott ülések és ajtópanelek, valamint számos karbon borítás gondoskodik a sportosságról, utóbbiak az R8-asból adaptált kormányt, az RS5-ből származó kilincseket, a műszerfalat, ajtókat, valamint a konzolokat érintik.

Némileg erősödött viszont a motortuning, az S5 alaphelyzetben 328 lóerős TFSI V6-osát immáron 446 lóig húzták fel, a 3.0 literes blokk nyomatéka pedig 440-ről 511 Nm-re növekedett. Összehasonlításként, az RS V8-asa 444 lóerőt és 430 Nm-t teljesít, tehát már sikeresen felül is múlták a nagyobbik testvér tudását. A többletért chiptuning, új légbevezető, légszűrő és kipufogórendszer felel.

Árak tekintetében, a legutóbbi horror 99.700 Euróhoz (30 millió HUF) képest jelentősen, 54.537 Euróra (16.5 millió HUF) redukálták a komplett autó vételárát, persze azóta azért el is telt egy év. Ha viszont valaki egy új S5-öst vásárolna ebben a kiszerelésben, a vételár már 92.900 Euró (28 millió HUF), amiből már megint inkább jobban megérné egy vadonatúj RS5-öst venni, a kimaradó 3-4 millát meg mondjuk elinni (nagy pénz esetén most úgyis ez a trend).