Bátran kijelenthetjük, hogy az eddig létező egyik legvadabb Opel Astra H optikai csomag látott napvilágot a német Lumma Tuning jóvoltából. A nyolc elemből álló szett garantáltan megdobogtatja minden Opel-fan szívét.

Hihetetlennek hangzik, hogy a már önmagában is remek formájú H Astrát ennyivel ütősebbé lehet tenni, de a Lummának sikerült. A sort egy komplett, a földet karcoló első lökhárító nyitja, melyen egy – szintén opcióként választható - dupla ködlámpaház kapott helyet. Az impresszív szemöldököknek köszönhetően az elemek együttesen igencsak morcos, összhatásban nagyon agresszív új arcot biztosítanak az Astrának.

Az autó oldalát tekintve, a front folytatásaként csavart hatású küszöbök foglalnak helyet, e mellett elektromosan állítható sporttükrök is választhatók a régi fülek helyére.

Hátul egy stílusban remekül passzoló tetőspoiler, szemöldökök, valamint a 2x2 króm DTM kipufogóvégeket közrefogó, nagy kivágással feldobott új lökhárító adják meg az alaphangot. A „Quad exhaust system” néven rendelhető szettet dobbal együtt, 76 mm-es végekkel kínálják Lummáék.

Természetesen a szett minden eleme TüV engedéllyel rendelkezik, a teljes csomag pedig – a felniket nem számolva – cirka 2000 euro ellenében lehet boldog tulajdonosáé.