Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az AC Schnitzer új aerodinamikai csomagot valamint speckó lengéscsillapítókat kínál a modellfrissítésen átesett BMW 7-es tulajdonosoknak.

Az aerodinamikai csomag első és hátsó toldatokat, küszöböket, új visszapillantó tükröket, valamint egy kisebb hátsó spoilert tartalmaz. Az első szoknya nem csak vizuálisan kápráztatja el a járókelőket, hanem az első tengelyre jutó leszorító erőt is növeli, ezáltal javul a luxus sedan stabilitását, nagy sebesség mellett is. A hátsó szoknyából kétféle típus rendelhető: az egyik verzió eltakarja a kipufogót ugyanúgy, mint a gyári 7-es lököse, a másik viszont teret enged a kukucskáló, rozsdamentes acélból készült krómozott kipufogó végeknek is. Mindezek mellett az első hűtőrácshoz kiegészítőként krómkeret is rendelhető.

Az új BMW-hez új felfüggesztés dukál. A feszesebb és rövidebb rugóknak köszönhetően 25 milliméterrel került közelebb a földhöz a kasztni, ennek áldásos hatásaként a kanyarsebesség és a stabilitás is megnőtt.

A sportos megjelenést az AC Schnitzer felnijeivel könnyedén növelhetjük. Többféle könnyűfém garnitúrát is kínálnak a 7-eshez, melyek közül a legnagyobb a Type II 10.5J x 22”-os amelyeken elöl 265/30 R 22-es hátul, pedig 295/28 R 22-es Michelin, avagy Continental abroncsok feszülnek. Alaphelyzetben 19 colos felnik járnak a csomaghoz.

A belső sem maradt érintés nélkül. A széria kormányt lecserélték egy 4 küllős, légzsákkal ellátott sport kormányra, e mellett az utastér AC alumínium pedálokat, lábpihentetőt, kiegészítőket és bársony lábtörlőket is kapott.

Az új AC Schnitzer csomag ez év őszétől lesz majd elérhető, minden bizonnyal nem túl baráti árakon.