A lengyel Carlex Design megkérdőjelezhetetlenül a világ egyik legjobbja, ha prémium kategóriás autók belterének átalakításáról van szó. Elég csak visszagondolni az általuk átszabott Porsche Carrera GT, vagy Panamera Turbo S utasterekre, de készítettek már egyedi kárpitozást a Range Rover-hez is. Legutóbbi csomagjuk a Chevrolet Corvette Z06 legutóbbi generációjához készült.

Az amcsi fenevad belterében a vörös és a fekete színek uralkodnak. Az ülések fekete-piros festett és nappa bőrborítást kaptak, csakúgy mint a kormány, a váltó, a kézifékkar, a könyöklő, vagy az ajtóbetétek. De bebőrözték a műszerfalat és a műszeregység árnyékolóját is.

Természetesen az enteriőr tökéletesen rímel a kocsi külsejére is. A fekete nappa és a festett bőr passzol a kocsi fekete fényezéséhez és a matt fekete felnikhez, míg a vörös utastérkárpitok a féknyergekhez és a felnikupakokhoz illeszkednek.

Csak emlékeztetőül, a Corvette Z06 legutóbbi generációja egy masszív 7.0 literes LS7-es V8-as erőforrással van szerelve, amely 505 lóerejével mindössze 3.6 másodperc leforgása alatt képes százig repíteni az 1.420 kg-os járgányt! Ilyen teljesítménnyel és ilyen utastérrel kevés sportautó-rajongó tudna ellenállni a Z06-nak.