A widebody szettek egyik koronázatlan japán királya, a Liberty Walk végre egy ízig-vérig hazai alkotásról rántotta le a leplet. Az egyébként kétségtelenül mutatós Ferrari és Lamborghini után végre itt egy Nissan GT-R!

A versenyautókat idéző, főként szegecselt panelek formájában megvalósuló egyedi stílus a neves műhely egyértelmű ismertetőjele, de persze nem ők az egyetlenek, akik előszeretettel alkalmazzák. Ott vannak például a Greddy által gyártott Rocket Bunny szettek, na meg emlegethetnénk a kizárólag Porsche tuningra szakosodott Rauh-Welt Begriff csapatát is. Hogy ki kezdte előbb, lényegében teljesen mindegy, ezek a bodykitek egész egyszerűen bitang jól mutatnak.

A Liberty szettje egyedi első és hátsó lökhárítót, diffúzort, széles sárvédő-elemeket, hozzájuk szélesített küszöböket, koptatót, valamint opciósan szolidabb, vagy masszívabb hátsó szárnyat tartalmaz. A komplett kitet egyébként 27.000 dollár (cirka 6 millió HUF) fejében vesztegetik.

A cég demóra szánt példányát gyönyörű türkízkék fényezéssel látták el, továbbá a Forgiato mély konkáv felnijeivel szerelték fekete színben, 20 colos méretben, Toyo Proxes abroncsokkal szerelve. A küllők mögül világoszöldre fújt jókora nyergek villannak elő - autó hátsó ablakán virító HKS feliratból ítélve pedig szükség is lehet a komolyabb fékerőre.

Kipufogó terén az Armytrix rendszere került fel, melynek gyönyörű hangja az alábbi videón is meghallgatható. Kicsit ront rajta, hogy az idegesítő fejű fickó is szerepel benne, aki Karácsonykor pulykát akart sütni egy lángoló kipufogórendszeren...