A német O.CT Tuning két amerikai szörnyeteghez is készített feltöltőszettet. A Dodge Challenger SRT8 és a Jeep Grand Cherookee SRT8 közös vonása a motortérben dohogó 6.4 literes V8-as.

Az O.CT kompresszorkúra, a módosított hűtés és a hozzájuk igazított elektronika együttesen 564 lóerőt és 735 Nm nyomatékot eredményezett, ami 88 LE / 98 Nm párossal szárnyalja túl a gyári adatokat. Az alacsony töltőnyomással működő rendszer azonban még csak az első lépcső, jelenleg egy 600 lóerő felett teljesítő szetten dolgoznak a németek a Challengerhez.

VOSSEN CVT felnigarnitúra - rendelhető nálunk is!

A Jeep Grand Cherokee SRT8-hoz készült csomag ugyanezeket az adatokat hozza, ehhez a típushoz azonban egy rozsdamentes acél kipufogórendszer is készült pluszban. Hasonló opciók készülnek továbbá a HEMI V8-assal szerelt Dodge RAM 1500-ashoz is.

Nem kell viszont Németországig menni egy erős O.CT-s SRT8-asig: a hazai képviselet már most egy 650 lóerős példánnyal rendelkezik, melynek 6.1 literes motorjára szintén kompresszort építettek, a gázok elvezetéséről pedig távirányítóval vezérelt kipufogórendszer gondoskodik. Az autó vadonatúj, almazöld színében az idei AMTS-en is bemutatkozott.