Számos példát láthattunk már az életvitelszerűen centikre, vagy akár milliméterekre ültetve közlekedő autók kultuszának ékes példányairól - vagy legalábbis arról, ahogyan ezt tőlünk kicsit keletebbre elképzelik. A már valóban használhatatlan szintre ültetett gépek klubjának egyik legnépszerűbb alanya természetesen a Lada, abból is az újabb szériás példányok: 110 avagy Priora - teljesen mindegy, lényeg, hogy lehetőleg úgy fessen a dolog, mintha mind a 4 rugó törött volna.

Efféle aszfaltkarcolóval tükörsík betonon még csak-csak el lehet közlekedni, azonban egy-egy fekvőrendőr így is komoly kihívások elé állítja e lájfsztájl kedvelőit, mint azt láthattuk például ebben az epic küzdelemben, vagy épp mikor egy bevásárlóközpontos tali gyors elhagyása fulladt borzalmas kudarcba.

Nos, a saját akaratból választott aszkéta élet egyszerűen magasabb szintre emelhető, ha egy efféle járgánnyal földútra tévedünk. Ha ehhez még némi emelkedő is társul, az pedig már tényleg a level 999.

Szergej videóján egy ekként pórul járt Lada 110-es látható, amint a kritikus 20 métert 4 ember megfeszített munkájával, 5 perc alatt sikerül felgöngyölíteni. Mindebbe persze nem számít bele a lökhárító leszerelése, amivel láthatóan totálisan esélytelen lett volna a mutatvány. Na persze ha nem csak simán leszakadt, az azért egy fokkal gyorsabban megy.

Link néhány igényesebb járgányról, még az ésszerű határokon belül: