Akkumulátor

aktuális téma
Akkumulátor

Szejasztok.. 1, miből lehet megállapítani hogy haldoklik az akksi?4 ha már kihagyogatnak a fogyasztók nagyobb terhelésre az annak a jele nem?! 2, szerintetek a gyári x Ah-s akksit cserélhetem nagyobb kapacitásúra(Ah) 3, ki milyen gyártót, tipust ajánl?! valami olyat mit hifihez stb.. használhtaó kicsit tunying ha már újat veszek ne szériát.. (hasoló topikot nem találtam)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8
Csöpség
2005. május 14. 14:24
háááát ez nem aksi szerintem, hanem valami komolyabb
Zolman
2005. május 14. 14:24
octavia idézet a www.forex.hu-ról:

A generátor fel tudja majd tölteni ezt az nagyob akkut?

Természetesen fel. A generátor ugyanis nem "tudja " mit tölt. Éppen úgy feltölti a teherautóakkumulátort mint az 45Ah kis akkut. A nagyobb akkumulátor alkalmazásának csak előnye van.

Zolman
2005. május 14. 14:22
adíka én arra gondolok hogy félóramúlva elmegy a távfény és csak félóramúlva jön vissza.. uez. a erősítő+mélynyomóval dörmög 10 percet aztán elhalgat aztán 10 perc múlva megint feléled... először érintkezésihibára gyanakodtam de szerintem vagy akksi vagy töltés esetleg fesszab gond van..
Octavia99
2005. május 14. 14:20
Hello

1. Neha a tönkrement aksi töltes nelkül is 12-13 voltot mutat, de ha nem eleg az amper akkor a volt nem lenyeg.
2. Ha az aksit nagyobbra csereled akkor a generatort is kikell cserelni
3. En Skodaba es audiba is Vartat hasznalok, eddig semmi gond nem volt vele.

üdv
Csöpség
hmmm,az király... az enyimé is döglődik
Zolman
na arra is rájöttem közben hogy akkorát kell venni ami még befér a helyre tehát lehet nagyobb a kapacitás.. viszont olyan hogy indítóáram... ezt nem tanácso nagyobbat választani vagy mehet?!
adyka
2005. május 14. 14:19
abból, h reggel nem indít

Nekem Bannerem van, 55-ös, 6 hét állás után úgy indította az autót, mintha csak tegnap álítottam volna - persze töltés nélkül.
Zolman
2005. május 14. 14:13
Szejasztok..

1, miből lehet megállapítani hogy haldoklik az akksi?4 ha már kihagyogatnak a fogyasztók nagyobb terhelésre az annak a jele nem?!

2, szerintetek a gyári x Ah-s akksit cserélhetem nagyobb kapacitásúra(Ah)

3, ki milyen gyártót, tipust ajánl?! valami olyat mit hifihez stb.. használhtaó kicsit tunying ha már újat veszek ne szériát..

(hasoló topikot nem találtam)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8
Összesen 148 találat 8 oldalon