Az Összes Hazai Tuningcég Egy VICC!!!

aktuális téma
Az Összes Hazai Tuningcég Egy VICC!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Sanyiqua
2007. október 20. 09:14
Ja! És ne szólj be kis buzeráns, mert nem kértelek meg rá!
Sanyiqua
2007. október 20. 09:13
Egyértelmű dolgokról nem nyitok vitát.

Úgy látszik neked gondjaid vannak a betűkkel, a szavakkal, azok jelentésével. Leírtam, hogy "nem általánosítok". Erre te: Ne általánosíts. Kérdem én, hogy ki a fasz vagy te, hogy bárkinek, bármilyen instrukciókat osztogass itt kéretlenül??? Reagálni lehet a kommentekre. De ne próbálj meg irányítgatni itt semmit. Én nem vagyok rád kíváncsi, mert egy önjelölt, okoskodó gyökér vagy, aki rendelkezik némi tudással bizonyod dolgokról, de közel sem mindenről, bár ezt szeretnéd elhitetni magadról.

Véletlenül tanúja voltam annak, hogy egyszer összevesztél (szokás szerint) egy sráccal, aki ránézésre 10X kultúráltabban nyilvánult meg itt a stylingon, mint te. Kommen-kommentet követett és amikor már majdnem csőbe húztad meged, akkor derült ki, hogy egy Műszaki Egyetemen, az autómérnöki karon vézett diplomás mérnökkel vitatkozol, igen egyoldalúan. Szénné égetted magad, de úgy látszik nem volt elég. Nem baj, majd az élet megtanít kiscsávó egy alapigazságra: "hülye ember okoskodik-okos ember hülyéskedik" Ezt pont kimerítetted anno azzal a sráccal, és itt velem is.

Nevetséges vagy.
Sanyiqua
2007. október 20. 09:01
Tudom, hogy imádsz kötekedni és észt osztani, mert párszor már megtetted, de nincs igazad.
Mire alapozod ezt a nagyszerű 2X egysoros beszólásodat? Egyáltalán elolvastad és értelmezted azt, amit írtam? Ha igen, akkor meg, mi a frászt kötekszel??? Hm??? Nem rossz helyre mentem testvér. Itthon kevés a tudás és túl sok az okoskodó faszfej, túlkínálat van hülyékből, akik azt hiszik, hogy értenek valamihez, de ki kell ábrándítsalak, ez nem az a tudásszint ami ezekhez a dolgokhoz szükségeltetik. Rossz helyre mentem. Aha. Mit tudsz te erről??? Te meg azt hiszed, hogy 2 szóval el lehet ezt intézni??? Mit szólsz bele olyan dologba, amiről lövésed sincs? Veled történt? Nem. Akkor pedig ne pofázz bele. főleg, hülyeségeket ne, bár ebben te vagy a világbajnok, szerencsére ezt itt sokan tudják.
Roland__
2007. október 19. 23:30
...es tenyleg ne altalanosits ;)
Roland__
2007. október 19. 23:07
Sanyiqua
2007. október 19. 22:45
Köszönöm, hogy hozzászóltál, mert én nagyon szívesen hallgatom a nálam tájékozottabbakat.
Igazad lehet abban amit mondtál és biztosan így is van. De egy biztos: Itthon többen NEM tudtak úgy megcsinálni/előállítani egy tuningsoftwert, hogy tökéletes legyen. Ez tény. Eladtak nekem egy neves tuningcég programjaként, valami gagyit. Ez is tény, mert kiderült. Nem az a teljesítmény jött ki amit ígértek. Ez is tény, mert lemérettem a verdát. (nem náluk) Ezek után kapcsolatba lépek az Irmscherrel, kiküldöm a motorvezérlőt, átutalom a lét, postafordultával jött vissza a computer, egy kazalnyi paírral megspékelve, diagrammtáblázatokkal+egyebekkel és a program minősítését igazoló okiratokkal, garancialevéllel. Elmentem leméretni, és láss csodát: amit LEÍRTAK az annyi volt. Hát kb. "csak" ennyi a különbség az itthoni szecskázás és a precíz külföld között.
Tőlünk nyugatra HAGYOMÁNYA és KULTÚRÁJA van a tuningolásnak. Mi itthon csak nagyon messziről ugatjuk a témát, (bocs, hogy általánosítok) bár remélem, hogy gyors ütemben lesz a felzárkózás. Gyorsabb ütemben, mint egyéb másban.
Mégegyszer köszi az észrevételt!
xela
2007. október 19. 21:18
Szerintem a googl keresőbe írd be a konkrét elképzelést.
A legtöbb szériás műhely, régi tipussal nem foglalkozik.
Aki meg szériában sem tud normálisat laminálni, az mit készít egyediben?
Bacsek GT2
2007. október 19. 21:17
Nem az összes, csak az amit Magyarországon gyártanak
Uno'97
2007. október 19. 21:16
Tényleg!Nem tudtok olyan céget aki forgalmaz Uno-ra optikai kiegészítőt,természetesen normális cégre gondolok!!!
domsky
2007. október 19. 21:15
xela
2007. október 19. 21:15
Nem is folytatom, mert én viszont kép szerűen tudok bizonyítani ocsmányságokat, de az árajánlataival elszipkázza a munkák javát.
Tegye, míg nem fog ki egy jó kis Tirpák kuncsaftot.
Akkor szipkázhatja a koporsó szögeket.
tom69
2007. október 19. 21:10
én is ismerek egy kép embert akiknek ő csinálta.

hát had ne mondjak semmit arra a munkára.
bordó suzuki baszott nagy szárnnyal.biztos láttad már miskolcon.
hát nem is tudom.

az enyém se tökélete de azért ezek.
domsky
2007. október 19. 21:09
Ez csak egy kis egéséges (fi...ás)
xela
2007. október 19. 21:07
Ha aki a szarból országos sikert farag, én meg a síró kuncsaftokat kapom utána, akkor mit mondjak.
Csak annyit, hogy legyen szerencséje hozzá a jövőben a kuncsaftoknak a jövőben is.
tom69
2007. október 19. 21:04
xela
2007. október 19. 21:04
De a barcikaira is fogathatsz!
xela
2007. október 19. 21:02
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 2235 találat 112 oldalon