Downtown Draggers Subculture
aktuális téma

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
K-Man, sorry, nem remlik semmi, kuld el megegyszer pls a lapodat es felteszem. street.racing.hu signup... thx
Mikor és hol szokott lenni a találka? Irjon valaki mailt. Köszi srácok.

Pont erről beszéltem. Már kb. egy éve szeretnék regisztrálni, de nem megy, nem kapok választ, nem történik semmi...
De. Én vagyok az.

De. Én vagyok az.
Burgee
2004. március 25. 20:53
K-man, ellátogatsz a http://street.racing.hu oldalra, és ott tucc regisztrálni, egy adatlap elküdésével.
Egyébként nem te vagy, vagy voltál Giorgio Armani spanja?
Egyébként nem te vagy, vagy voltál Giorgio Armani spanja?
fullGAS!
Ha olvasod ezt a hozzászólásomat, akkor légyszi válaszolj, hogy miként lehetne engem betenni a tagok közé a honlapon. Igaz, hogy régen voltam már talin, de amikor jártam, akkor sem kerültem fel a listára, pedig jelentkeztem.
Ha olvasod ezt a hozzászólásomat, akkor légyszi válaszolj, hogy miként lehetne engem betenni a tagok közé a honlapon. Igaz, hogy régen voltam már talin, de amikor jártam, akkor sem kerültem fel a listára, pedig jelentkeztem.

Voltam már kint nem egyszer, csak nyáron többnyire Streetracingre mentem, kizárólag nézelődni, mert a többi haverom is oda ment.
Draggers talikon régebben sokszor voltam, csak már lassan egy éve annak, amikor utoljára voltam.
Kihívtam ati_TDI-t, de nem hiszem, hogy lesz belőle valami, mert az idő is szar lesz és ati is panaszkodott a kuplungjára...
Viszont, ha minden igaz akkor holnap kinézek és viszek magammal egy (leendő?) tagot, akinek hasonló Golfja van, mint az ati-nak, de ez csak 1.6-os benzines.
Extraként jön még Peti 145 az Alfával (1.6 T-spark), aki lehet, hogy fog is gyorsulni, ha talál ellenfelet.
Draggers talikon régebben sokszor voltam, csak már lassan egy éve annak, amikor utoljára voltam.

Kihívtam ati_TDI-t, de nem hiszem, hogy lesz belőle valami, mert az idő is szar lesz és ati is panaszkodott a kuplungjára...
Viszont, ha minden igaz akkor holnap kinézek és viszek magammal egy (leendő?) tagot, akinek hasonló Golfja van, mint az ati-nak, de ez csak 1.6-os benzines.
Extraként jön még Peti 145 az Alfával (1.6 T-spark), aki lehet, hogy fog is gyorsulni, ha talál ellenfelet.

hali!
küldök mailt holnap.
várunk szeretettel!
küldök mailt holnap.
várunk szeretettel!
hello Frao, küldenél egy mailt ha van vmi konrét? mennék én is. thx
na köcce kokszi!
todmit.írogassál te.úgyse jársz péntekenként!inkább az Eklub.
todmit.írogassál te.úgyse jársz péntekenként!inkább az Eklub.
ha van kedved gyere te ill mylo is rendezőire.
hátha van építő ötletetek és többen talán jobban tudjuk kezelni a népet.
hátha van építő ötletetek és többen talán jobban tudjuk kezelni a népet.
Burgee
2004. március 25. 15:24
Ennyi hülye commentet már rég olvastam, köztük a tied viszi a pálmát faro 

Na meg ez a matrica szöveg... PFFF
No comment
Pénteken remélem sokan leszünk!!!!

Na meg ez a matrica szöveg... PFFF
No comment

Pénteken remélem sokan leszünk!!!!
cs!
ahogy látom mostmár a fórumUNKon!
este megyek rendezőire és holnap megmondom.
mylonak is közölni fogom.
ahogy látom mostmár a fórumUNKon!
este megyek rendezőire és holnap megmondom.
mylonak is közölni fogom.
Nha látod freeman már feleslegesnek látom, hogy ennyir írtam hiszen pont a lényeget nem vetted le ezek szerint. Nem a matricáról van szó ahogy ezt monsters is nagyon helyesen mondta, hanem a felfogásról...az viszont tény hogy akikkel eddig találkoztam és faszkodtak utcán, itt-ott azoknak az a bizonyos matrica volt fennt az autóján...ez statisztika, nem fikázás.
Ezért szedtem le , mert a köztudatba is beleivódott sajnos az, hogy ezek a bizonyos emberek akik ilyen felirattal rohangálnak, nem igazán kocsiba valók...mint tudjuk a rosszat sokkal előbb ráragasztják másokra, illetve elkönyvelik magukban az emberek mint a pozitív dolgokat. Olyat sohan me fogsz hallani, hogy egy ilyen-meg olyan gyorsulásos matricával ellátott autó tök normálisan közlekedett az utcán és ez milyen jó, juhéj..
A rossz emlék viszont megmarad. Nha mind1 a lényeg, hogy vannak még normális emberek ahogy látom
Figyu Faro, Pénteken akkor tt lesz a tali ahol mondtad, merthogy a forumotokon most olvasom, hogy ki vagytok onnan tiltva ilyen meg olyan okok (önhibátokon kívül) miatt..?!
Ezért szedtem le , mert a köztudatba is beleivódott sajnos az, hogy ezek a bizonyos emberek akik ilyen felirattal rohangálnak, nem igazán kocsiba valók...mint tudjuk a rosszat sokkal előbb ráragasztják másokra, illetve elkönyvelik magukban az emberek mint a pozitív dolgokat. Olyat sohan me fogsz hallani, hogy egy ilyen-meg olyan gyorsulásos matricával ellátott autó tök normálisan közlekedett az utcán és ez milyen jó, juhéj..

A rossz emlék viszont megmarad. Nha mind1 a lényeg, hogy vannak még normális emberek ahogy látom

Figyu Faro, Pénteken akkor tt lesz a tali ahol mondtad, merthogy a forumotokon most olvasom, hogy ki vagytok onnan tiltva ilyen meg olyan okok (önhibátokon kívül) miatt..?!
szép a kocsid!
remélem eccer meglátogacc inket vele...
lenne egy hasonló ellenfeled:-)
remélem eccer meglátogacc inket vele...
lenne egy hasonló ellenfeled:-)
tod...én szokról beszélek akik megveszik a matrinyát boombastikban és kirakják hátulra...
nem vagyok nagydarab és semmi küli a kocsim...
csak ha mellémegyek,ránézek és odalépek akkor illene egy kicsit jáccadozni az utcán,ha nem vészes a forgalom...de erről kéne leszoknom.
nem vagyok nagydarab és semmi küli a kocsim...
csak ha mellémegyek,ránézek és odalépek akkor illene egy kicsit jáccadozni az utcán,ha nem vészes a forgalom...de erről kéne leszoknom.
Én nem vagyok Street-es, de az érdekelne, hogy mitől fosnak be?
Akkor darab ember vagy, vagy annyira jó az autód?
Akkor darab ember vagy, vagy annyira jó az autód?
Kevés időm van mostanában netezni, de végre megtaláltam ezt a fórumot! 

hehe...
amikor én rábrüm,mögös streetesekre azok behúzzák fülüket farkukat és nincs verseny.
igaz,hogy le szeretnék szokni a versenyezgetésekről.
amikor én rábrüm,mögös streetesekre azok behúzzák fülüket farkukat és nincs verseny.
igaz,hogy le szeretnék szokni a versenyezgetésekről.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!