Balesetek, DURVA !!!!!!
aktuális téma

Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem volt elégedett a szolgáltatással, nem kapott alvázmosást. megoldotta.
Én biztos nem nézném ott élőben. Így videóról is azért néztem, hogy hátha mutatják a baleset körülményeit. Érdekelt hogy, hogyan történt. Meg vártam a mentősöket hogy mit csinálnak vele. Ahogy láttam csak toporogtak és várták, hogy meghaljon. Civilként ezen az emberen semmit nem lehet segíteni, ahogy elnéztem mentősként sem. Max nagy adag morfium. Szerintem a fontosabb szervei is kiszakadhattak pl: vese.

brutál, ennyit tudok mondani. én azért sokszor gondolok arra, hogy mi lenne ha... pl elvesztenéma látásom, karom, vagy lábam. nem tudom kibírnám-e. mondjuk vagy 2 hete az egyik tesztergép odacsípte az ujja, szerencsére gyorsabb voltam, így nem zárt még le teljesen mire kihúztam. azt hittem leszakadt az ujjpercem. szerencsére, csak körömfestés és ujjbegy festés lett. még a körmöm sem esik le. vagy páromnak letört a fogából, hátrébb, tehát nem is látszódott, de kétségbe volt esve, hogy ha kihúzzák, mi lesz. ezek apró dolgok ezekhez képest, mégis letargiába esünk tőle. továbbra sem tudom...
nekem az a durva, hogy mindneki ott áll felette, talán még kínos is az egész. aki nem akar és tud segíteni, az távozzon. egy biztos, nem lennék mentős, tűzoltós, még ha maga nemében szép hivatás, de ezeket látni, mert ilyenek itthon is történnek... hát köszönöm nem.
nekem az a durva, hogy mindneki ott áll felette, talán még kínos is az egész. aki nem akar és tud segíteni, az távozzon. egy biztos, nem lennék mentős, tűzoltós, még ha maga nemében szép hivatás, de ezeket látni, mert ilyenek itthon is történnek... hát köszönöm nem.
Hát nem tudom, nem hiszem hogy sokan bírnák ezt így. Az Indiai-ról mi a véleményed?
most nem jutott eszembe jobb szó. nem viccnek szántam. egyébként a filmben egész jól tűrte. gondolom örült, hogy életben maradt. sokan mondják, hogy így élni? meg miylen élet ez? örülni kell mindennek. ajnálkozással nem lenne előrébb. látszott, hogy tervei vannak még, és tesz is érte.
Anti bácsi azért ne vicceld el a dolgot: " kindertojás alsós"
Akit Én linkeltem, az fentebbről szakadt ketté szerencsétlen

Akit Én linkeltem, az fentebbről szakadt ketté szerencsétlen

azért a Puruttya adta régen hasonló dolgokkal. ez a kindertojás alsós ürgéről volt a TV-ben is doku film.
törékenyek vagyunk na, az a helyzet.
most mondanám, hogy inkább autós balesetekről, de ott is vannak durvák sajnos.
törékenyek vagyunk na, az a helyzet.
most mondanám, hogy inkább autós balesetekről, de ott is vannak durvák sajnos.
Azt a quva életbe.... nyugadalmas jó éjszakát...
Az a franya sok loero meg a villam gyors reakcio tokeletes parositasa!

Itthon is már tetőre raktak egy új Mustangot tesztelés közben.
mégsem.
viszont sztem magyar.
viszont sztem magyar.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!