Eleged van a kátyúkból, igaz?
aktuális téma

Sziasztok! Kaptam egy emailt. Szerintem mindenki csinálja meg! Poénnak tuti jó lesz!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Könyörgöm valaki szervezzen már meg egy tüntetést!
Fix hogy sokszázan (talán ezren) elmennének!
Biztos hogy jópár vidéki és pesti is csatlakozna!
Fix hogy sokszázan (talán ezren) elmennének!
Biztos hogy jópár vidéki és pesti is csatlakozna!
egy útépítésben jártas cimborám mondta, hogy az a legnagyobb gáz, hogy fedőrétag alatti rugalmasabb cuccnak, kell két-három hét "pihenőidő" mert különben szart se ér, de a határidős csúszásokat itt a legegyszerűbb behozni, aminek a következménye, hogy a felvitt kemény réteg alatt még nem veszi fel a kellő rugalmasságat/szilárdságot ezért pillanatok alatt megereszkedik. így lesz egy milliárd/kmből egy rakat szar, mert nem várnak két hetet a csúszásokmiatt 

Ez jó Danubiusban most mondta a csaj, hogy pár napig vízes lesz az útburkolat ezért nem fognak útakat javítani és legalább nem kell majd a munkagépeket kerülgetni. 

A kísérleti megoldás Bács-kiskunban: Lenyomtak egy adag folyékony bitument, aztán mikor már nem ragadt bele a zúzottköves autó, akkor platóról(!) rászósták az apró követ. Törtek a szélvédők ahogy kellett, perzse a balhét senki nem akarta elvinni...
szar az egész.

Ja hát a 6-ost nem kell bemutani!
De az a baj hogy nemcsak az az egy autútóút ilyen!
Bár a 6-os az ország egyik legforgalmasabb útja és még azt se hajlandók normálisan kijavítani akkor mit várunk?
De az a baj hogy nemcsak az az egy autútóút ilyen!
Bár a 6-os az ország egyik legforgalmasabb útja és még azt se hajlandók normálisan kijavítani akkor mit várunk?
én meg majd kisérletböl jó pofán vágom azt aki kitalálta.

nah az idióta autósokról ne is beszéljünk... nekem motortartó bak csere, meg egy alumínium merevítőm bánta, hogy a gyökér szembe velem kielőzte a kamiont, kb 20 méterre, én meg skubiztam az árok és a frontális ütközés között, persze egy vasdarab felütötte a kocsim alját amikor rallisat játszottam az útról lehúzodva... Az ember persze elhajtott..
Mert ebbe már nem fér bele a normális alapozás! És minnél kevesebb ideig jó, annál olcsóbb megcsinálni és annál többet lehet privatizálni. Most gondolj bele ha minden út 50-100évig jó lenne akkor csődbe mennének az útépítők! 

Ha valaki hajlandó megszervezni az elsők között ott leszek azt megigérem!
a legkeményebb az, hogy én sokat járok a 6-oson (inkább hagyjuk...) és amikor már annyira gáz volt az érdi emelkedő, hogy egy kis esőben keresztbe álltak a kamionok, kitalálták, hogy "kísérleti útprogramot" csinálnak, még örültem is, hogy végre vmi. Nah a program abból állt, hogy felmarták a felső réteget, és a kísérlet pedig abból, hogy nem húztak rá újat, hanem azt találták ki, hogy az autók szépen kisimítják.... Hihetetlen, azonkívűl, hogy szétszedi a gumikat, most ott járunk, hogy sima a nyomvonal, és attól jobbra-balra "éles" az út...
Menjünk tünteni a parlament elé mint az őstermelők!
Csak mi végig dudálgatunk meg gyorsulgatunk meg ilyenek!
Ja és ha már ott vagyunk a benzin ára ellen is tüntetünk!
Csak mi végig dudálgatunk meg gyorsulgatunk meg ilyenek!
Ja és ha már ott vagyunk a benzin ára ellen is tüntetünk!
de könyörgöm ha már 1milliárd akkor mért nem jó legalább 5évig?
A legjobb szerintem egy olyan sztrájk lenne amikor senki sem használja az autóját és ezt mondjuk egy hétig. Ennek pozítiv hatása hogy könnyebben kitart hónap végéig a benzinre félretett pénz. 

én nem tartom be soha...
remélem rendőrök is olvassák!
igaz nem sokkal szoktam túllépni, lakott terület 60 azon kívül 100-110...
múlt héten raktam fel a nyári alufelniket és két nap múlva a szembejövőt előzték és nekem kellett 100km/h-nál lehuzódnom az út szélére, de úgy, hogy a jobb első felnit ki kell nyomattatni, centírozni, és gumi csere (természetesen párban... -45ezer HUF

remélem rendőrök is olvassák!

igaz nem sokkal szoktam túllépni, lakott terület 60 azon kívül 100-110...
múlt héten raktam fel a nyári alufelniket és két nap múlva a szembejövőt előzték és nekem kellett 100km/h-nál lehuzódnom az út szélére, de úgy, hogy a jobb első felnit ki kell nyomattatni, centírozni, és gumi csere (természetesen párban... -45ezer HUF

Ja megnemtudom külföldön mivel csinálják az utakat de nekem nem úgy tünt hogy csak kátrány meg kavics mint nálunk.
Aztán jön a meleg és akkora ugratók lesznek hogyha 90-el akarsz előzni kidob az útról!
Aztán jön a meleg és akkora ugratók lesznek hogyha 90-el akarsz előzni kidob az útról!
ausztriába úgy kátyuznak hogy van egy pl 1méteres rossz rész akkor kicserélik elötte és utána kb 3méterre az egész aszfaltot. És érdekes ujabb 15 évig jó! Milyen furcsa.....
Azért gondolj bele, hogy 1 km út leaszfaltozásához, hány köbméter sóder, homok, (ez az alapozáshoz) hány köbméter aszfalt. Út mentén vízelvezető árok készítése, útszél jelző táblák, stb. Lehet kevesebb mint 1 milliárd, talán negyedéből vagy harmadából is meg lehet csinálni.
Szerintem, ha mindenki megunná a benzin árát meg a kátyúkat és lóval járna, akkor a zab árát emelnék fel és az utak olyan állapotba kerülnének, hogy hetente vihetnéd patkoltatni a lovad!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
szemétláda...