Sziasztok, mostanság elég sokat lehet hallani erről a témáról pc-s magazonikban stb...
Azértis hoztam létre ezt a témát mert engem is érdekel, a neten keresgélve itthon nem foglalkozik vele úgy senki.
Örülnék ha létrjönne egy carpc csapat aki már látott ilyet illetve most installál a kocsijába. például évente a U.K. rendeznek carpc-s talikat ahol bemutatják újdonságaikat stb..
Szóval várom a hozzászólásokat, infókat
Sziasztok
nekem hülyült a konfig a legnagyobb kánikulában, úgyhogy tettem elé egy ventillátort ami megoldotta... igazából nemtom mi melegedett rajta annyira, szóval így azt se tudom mire kéne bordát rakni...
végre tegnap elhozhattam, úgyhogy már tervezgetem az új rendszert...
nézz utána, sztem rosszul tudod... a mendocino (128K L2) volt a Cel1, az alá kellett PPGA 533MHz-el bezárólag. majd jött a coppermine ami a P3 (256K L2) és Cel2-k (128K L2) alapját adta 633-1133MHz között. utána jött a tualatin mag szintén P3 (512K L2) és Cel2 (256K L2) procikkal 1000-1600MHz között, és ez volt az FCPGA2... ezek előtt ott voltak a Slot1-es cerkák és P2/P3-ak, de azokkal nem érdemes foglalkozni...
szted kell vagy inkább nemárt hűtés a tápnak.valami kisebb borda elég is neki?(az van itthon raktáron :))
és mi van az uj vassal?
megnézted már hogy működik belülről?
Ha PC-vel össze tudod lőni, és megfelel a képminősége, szólj, és átalakítjuk TouchScreenesre...
Illetve rá kellene nézni élőben, akkor derül ki, hogy mennyit kell faragni rajta...
Itt azzal számolni kell, hogy pl. ha szeretnél hozzá egy TouchScreen monitort, azokhoz általában kell egy USB csatlakozási lehetőség. Az USB kábeleken viszont (erősítés nélkül) 4.5-5m-nél már elég nagy a jelveszteség :(
Így inkább azt javaslom, hogy a monitor és a PC között a kábelhosszra max. 4.5m-t számolj...
Nem tudom meddig jutottál az elmúlt hónapban.
Ha szerzel valami kijelzőt, amit be tudsz építeni, és normális képe van, megoldom a TouchScreen problémát. (kis faragás, kicsit kevesebb fényerő, de ennyit veszel csak észre)
Tápom szintén van, akár olyan is, amivel meg tudod oldani, hogy gyújtásra bootoljon... itt meg arra kell figyelni, hogy vagy külső dobozba rakod, vagy ha már ez is megvan, utána állsz neki faragni a házat. Jah, és HDD/DVD meghajtókból laptop drive-ot kell használni, annak kisebb az áramfelvétele...
Priv, ha kell vmi..
megfelelhet, de nyáron tűző napon iszonyat meleg tud ott lenni, tehát valami szellőztetés nem árt! nekem mint az oldalamon látható, a skodában a kormányoszlop alatt volt... most az újban pont ezen filózok hogy hol lehetne hasonlóan elrejteni anélkül, hogy a csomagtartóban fogyasztanám a helyet...
egyébként én most valszeg felfelé fogom tolni a lécet, mert az eddigi 650-es Duron elég nyögvenyelősen elég, és sokmindenre alkalmatlan alapból... márpedig a 650-es duron üt egy GHz körüli Cel2-t...
valszeg átnyergelek egy kisebb A64 konfigra, de amíg nem tudom hogy mit merre tudok elhelyezni a kocsiban, addig még nem vettem meg semmit...
végre tegnap elhozhattam, úgyhogy már tervezgetem az új rendszert...