Honda CRX Motorcsere
aktuális téma

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Mit német gecizel?
Én sem magyar kurva anyázok!

Én sem magyar kurva anyázok!

vétek-et fog venni amire késöbb jön rá hoghy vétek .

VW Diesel Power !!! 

Arra befizetnék,hogy egy pörgős vtec-et egy olajkályhával mikor raksz oda,öcsi..(ha már öcsizünk,bunkókám)
Miért van az,hogy a Hondásokat fasznak nézik a német gecik?
Kezdem ám unni ezt a bunkóskodást.Én is legyek tahó,mert Calim van?
Ugyan már.
Miért van az,hogy a Hondásokat fasznak nézik a német gecik?
Kezdem ám unni ezt a bunkóskodást.Én is legyek tahó,mert Calim van?
Ugyan már.
senki nem kötelez arra,hogy tdi-t vegyél
de majd úgyis megbándo,hogy rossz autót vettél

de majd úgyis megbándo,hogy rossz autót vettél

ezen már én is gondolkoztam , a CRX 1 es kasztnija elég könnyü és szerintem lehetne vele elég alacsony 8 as idöket csinálni 1/8 ad on .
jahh hátra raknám be a TDI mocit .
és Pümpe Düst .
sima adagolós TDI-t.
jahh hátra raknám be a TDI mocit .
és Pümpe Düst .

sima adagolós TDI-t.

töled is csak ezt a hallani semmi épp észel felfogható érvet.

Ha 1 leleményes barkácsoló bele tudta faragni egy kispolákba akkor nehogy azt mond, hogy nem férne bele a hondádba...

kevesebbet fogyizik ,tartósabb.
Az enyém konkrétan odarakja a vticrxitrvtecdohc vagy tudom is én milyen csodátokat nehezebb ösztömeggel.
ezt ne vitassuk ,tehát igenis jobb.
ugyhogy böff öcsi

Az enyém konkrétan odarakja a vticrxitrvtecdohc vagy tudom is én milyen csodátokat nehezebb ösztömeggel.
ezt ne vitassuk ,tehát igenis jobb.
ugyhogy böff öcsi

hát jah, teherautóban jó a diesel. asszem minden jót elmondtam róla

ja és ami kormot ez kibocsájt,nem fulladsz bele

hááát...
nekem inkább ez a régi konstrukcióju tdi kell,mint a finom járású,halkabb,de még nem teljesen kiforrot csodadízelek...
nekem inkább ez a régi konstrukcióju tdi kell,mint a finom járású,halkabb,de még nem teljesen kiforrot csodadízelek...
húú na ekkora marhaságot is ritkán hall az ember

nekem elég a 132 LE bőven...kis kasznival még igy is megverem a 2000-es katergóriából sok autót....
Most éppen én is alakítgatom márc-re lesz kész annyi a jó hogy nekem németből bejött a komplett VTEC moci,már a garázsban bütykölgetjük
Most éppen én is alakítgatom márc-re lesz kész annyi a jó hogy nekem németből bejött a komplett VTEC moci,már a garázsban bütykölgetjük

Így van,a koromgyár 15 éves konstrukciójú TDI a király!
Böff.
Böff.

Rakjatok bele 1.9 PDTDI-t és akkor király lesz a CRX masinátok...

valóban keveslem.
hamar hozzászoktam ,és kevésnek tartom már .
hamar hozzászoktam ,és kevésnek tartom már .
jaj a marhaság
Ha benzines akkor legalább turbóst vett volna. De most totális zsákutcában van.
Nahh lépetem.
Jó szórakozást.

Nahh lépetem.
Jó szórakozást.

vmi ilyesmit vártam tőled, de nincs elveszve a srác, mert legalább benzinest vett és hondát, jó uton halad, példát vehetnél róla. Hallom nyiregyen már ott az uj civic, menj be a szalonba és hozz ki egyet.
Nem csodálom ,hogy kevesli .
Vannak emberek akik többet szeretnének egy zümmögötöl.

Vannak emberek akik többet szeretnének egy zümmögötöl.

nem is tudtam kit hiányolok, de nem te vagy az

Janika !!
Miért irsz olyasmit amit te sem hiszel el igazábol ?????

Miért irsz olyasmit amit te sem hiszel el igazábol ?????

hát ha az valóban a 150Le-s vtec crx akkor gratulálok, keveselsz egy kcosit amivvel 10mpet tudsz csinálni, holott sokkkal kevesebbet tud. Tanuld meg vezetni. Vti ellen mentél már?
Nem akarlak megbántani de add is el, neked nem való ilyen kocsi, vegyél egy mercit

szar az ut nem tudom most kiautózni teljesen ,de amikor jó volt akkor keveseltem elég hamar.
miért adod el azt ami már gyárilag olyan kemény hogy sok agyigtuningoltat elver
akkor vegyél egy német kocsit, tuninigold, és majd az utakon meg egy ilyen crx fog megalázni.
olcsón megvenném
vedd ki a direktszűrőt, és megláto mennyivel gyorsabb lesz, ez az egyik , amásik tanuld meg vezetni jól, és asszem több Le nem is kell majd hogy az utakon ne sok ellenfeled legyen, és akkor még mindig gyári a kocsid
Vagy akkor nem vtec-es,és télleg 10mp.
felgyujtom

el lesz ez adva ugyérzem.

el lesz ez adva ugyérzem.
akkor vteced van. Nos azzal tudnod kellene 7mpet + - ha jól éreznéd. Mit akarsz azon tuningolni??? tanuld meg jól vezetni, és 2000cm3-ig lehet turbós is, az összes gyári németet szinte rongyá kell verned
a motorkódot hagyjuk békén ,eredetvizsgán volt valami gáz ,de ismerös elintézte .azt mondta volt valami kavarás vele.
hat pedig szivo mocinal 300ezerbol kapsz kb 20 lovat:)
110 asszem.
vtec???? vagy csak sima? a forgalmiban hony kw van írva?
kevesebb mint 10mp ,de nem lehet 10 nál jobbat mérni csuszik az ut,ezért valójában most tényleg 10mp
1.6 16V a mocim

1.6 16V a mocim

na nem is tudod milyen motro van a tiedben:??????
adok egy tippet már az elején hogy gyorsabb legyél, vedd ki azt a szar direktsazürőt, mert szart se ér így a hondádban. Csak visszafogja. Kezd egy ilyen tuninggal
előbb azt mond milyen motor van benne, és mondom a tényeket
neked milyen motor van a crxben? mert a 100ra 10mp egy kicsit sok ha vtec, de az meg nem 160, hanem 150Le
arra lennék kiváncsi ,hogy melyik alkatréstz cseéje menniy pluszt hoz és mennyibe kerül.
ha például a vezértengely cseréje 10 lovat hoz és 150e ft ba kerül az kibszott drága tuning . rászánnék kb 300-400e-t.
csak ne 10-20 lovat kapja mmár érte ,mert akkor ha tudom meg se veszem ezt a rizsrakétát.
Reális tippeket vártam volna ,csak mindenkitöl azt hallom ,hogy zsákutca az egész tuningja és inkább adjam el.

ha például a vezértengely cseréje 10 lovat hoz és 150e ft ba kerül az kibszott drága tuning . rászánnék kb 300-400e-t.
csak ne 10-20 lovat kapja mmár érte ,mert akkor ha tudom meg se veszem ezt a rizsrakétát.
Reális tippeket vártam volna ,csak mindenkitöl azt hallom ,hogy zsákutca az egész tuningja és inkább adjam el.

Dragster
2005. december 14. 12:35
Mit akarsz tuningolni, ha még a motor kódod se ismered!
Vidd el egy tuning műhelybe, fizess sokat, és megcsinálják neked!
Aki tuningolni akar legalább azt tudja hogy mivel lehet tuningolni!
Vidd el egy tuning műhelybe, fizess sokat, és megcsinálják neked!
Aki tuningolni akar legalább azt tudja hogy mivel lehet tuningolni!
Annyira ki van hegyezve a motorod,hogy nincs már hova tuningolni.Esetleg nitró,vagy motorcsere,B18C-re?
azért a dizel sokkal gyengébb is ,nem megy ugy mint egy pörgös motor szerintem.
Szóval edig senki nem mondott okosat ,hogy mit csináljak a gépemmel.
Cseréljem le?
Akkor a hondatuning felejtös.
Én meg aztz hittem ez az autó tuningolható komolyan.
nahh csalódtam.
Cseréljem le?

Akkor a hondatuning felejtös.
Én meg aztz hittem ez az autó tuningolható komolyan.
nahh csalódtam.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
én már igen