Honda CRX Motorcsere
aktuális téma

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kipuff rendszer volt valószínű. Most cserélve lett, de a leömlőm még mindíg be van nyomva. Ha azt is megcsináltatom akkor jó lesz.
hozzáteszem csak mercedesben ült a srác előtte, és 34 éves, engem lepett meg a legjobban ezzel a mondatával
Tényleg felesleges vagyok itt,ebben a formában.
Elnézést a zavarkeltésért,eltűntem.
Elnézést a zavarkeltésért,eltűntem.
Golfosból lett hondás??? Hondásból sosem lesz.... 

van egy ilyen matrica a szerkezeten, ebből vki meg tudja állapítani a váltómű évjarát?
ÁÁ nem kell átülni, ez így jó ahogy van, különben nem lene érdekes semmi ha mindenkinek hondája lenne. Így a jó ahogy van. Neked nem jön be a Honda világa, a nagy fordulat, ahogy kapcsola vtec, meg ezek, nekünk meg az amit most jelen pillanatban te képviselsz, ezért van ennyi autó. Bár mondok vmit amit apám haverja mondott nekem tegnap, akinek egy mercije van 3000TD , Idézem: Elegem van a merciből, ez csak arra jó hogy nagy sztár vagy egy merciben, de azt nem látja senki hogy 6 évesm, és már midnent kicseréltem rajta. Veszek most én is tavasszal vmi japán gépet, az legalább elismert.
nekem volt diesel golfom is meg most van hondám, azé szeretem a hondát mee 8500 pereg, a golfnak meg 6000 felett kiégett a vízpumpa szimeringje, havonta 2szer, szal a hondát tudom pergetni, azá szeretem! na
Hi all! Miért gyilkoljátok egymást?? Mindenkinek az jó amilye van! Én maradok a Hondánál! 8 év alatt CRXemben 1 db hajtokarcsapágy csere ! NO COMMENT 

Janika nem röhögni ezt komolyan mondtam...
csak kiváncsi lennék az érvekre.

csak kiváncsi lennék az érvekre.

Róluk is mindent ki lehet deríteni, csak megfelelő ismertség kell 

nadeám én a váltóból hogy állapítom meg hogy mikori évjárat? mert ugye csak váltó van, úgy rámmaradt vhonnan!
Nem értetted az irónia leghalványabb árnyalatát sem.
/Az anonim retkezőkre gondoltam/
/Az anonim retkezőkre gondoltam/
De amugy jöhetsz nekem hondát hirdetni is ,ha meg tudsz gyözni épp érvekkel akkor átülök hondába.
Dani nekem nem ezt mondtad ....
azt hogy már nem olyan mit volt a versenyen ,mert elbaxódott benne vmi és ezért mentél tizedekkel xarabb idöt ..
nahh most hogy van ez?
azt hogy már nem olyan mit volt a versenyen ,mert elbaxódott benne vmi és ezért mentél tizedekkel xarabb idöt ..
nahh most hogy van ez?
Az NSX a japó szabvány miatt van 280 lónál leszabályozva.
én félreértettem, és tudom hogy komoly szándékkal kérdezed, de nem mondom el senkinek

Végre!
(örülök,hogy nem csak én ""rosszaltatom magam"")
(örülök,hogy nem csak én ""rosszaltatom magam"")
Na mostmár meguntam. Most kezdtem el olvasni 13-ától.
Milyen érdekes, hogy van egy HONDÁS fórum, egyből odajönnek a német talicskások fikázni. Mi mikor megyünk német fórumra a HONDÁT hirdetni???
SEVCSENKÓ!
Élettartam?? Üssed úgy a 75 lovas dízelt mint én a VTi-t és megnézzük mi lesz belőle. A VTi-ben most van 198000 km!!! és úgy megy mint újkorában. A mocihoz még nem volt nyúlva!!!
Milyen érdekes, hogy van egy HONDÁS fórum, egyből odajönnek a német talicskások fikázni. Mi mikor megyünk német fórumra a HONDÁT hirdetni???
SEVCSENKÓ!
Élettartam?? Üssed úgy a 75 lovas dízelt mint én a VTi-t és megnézzük mi lesz belőle. A VTi-ben most van 198000 km!!! és úgy megy mint újkorában. A mocihoz még nem volt nyúlva!!!
nem lehet elbújni egy user név mögé, tök simán kideríthetsz akárkiről akármit. 

Miért,szerinted egy 1.1-es gyárira mit kéne adni?
10 pont,könyörgöm,mire?
Adj,amennyit akarsz,engem nem érdekel,csak furállom,hogy milyen emberek járnak ide.
10 pont,könyörgöm,mire?
Adj,amennyit akarsz,engem nem érdekel,csak furállom,hogy milyen emberek járnak ide.

a 443 kommentem mindenképp neked szól.
Én nem vettem fel a te lelkiszegény stilusod nem tünt fel???????????
Én nem vettem fel a te lelkiszegény stilusod nem tünt fel???????????
Volt.Basztak válaszolni.
Akkor meg miért ne?
Ez a szép az internetben,el lehet bújni egy usernév mögé.Ugye?
Akkor meg miért ne?
Ez a szép az internetben,el lehet bújni egy usernév mögé.Ugye?

az új user autónál is mit műveltél ?
WilktorD
2005. december 14. 19:26 | Válasz erre | #17
Ez 10p,a sok rendesen tuningolt kocsit meg lehúzzátok?
Bocs ecsém,de 1p&fun..
Do some work on it!
Szánalmas vagy !

WilktorD
2005. december 14. 19:26 | Válasz erre | #17
Ez 10p,a sok rendesen tuningolt kocsit meg lehúzzátok?
Bocs ecsém,de 1p&fun..
Do some work on it!
Szánalmas vagy !

Mondod ezt te,aki egy füstölő szarkupacra veri a mellét fél napja?
töled itt nem vár el senk semmit sem ,de te sem magadtol ,tehát igénytelen vagy.
érdekes egy kisgyerek vagy te..
bunkó, nincs egy értelmes hozzászólásod sem..

bunkó, nincs egy értelmes hozzászólásod sem..

csak kiváncsiságképp..
félre ne értödjön ,nem akarok én átülni benzinesbe.
mit tennél bele? és mennyibe kerülnek a kütyük sacc /kb ha nem vagyok tul indiszkrét.
félre ne értödjön ,nem akarok én átülni benzinesbe.
mit tennél bele? és mennyibe kerülnek a kütyük sacc /kb ha nem vagyok tul indiszkrét.
Majd ha neonáci barátaitok eltakarodnak a Hondás topikból a dízel szaraikkal.
vegyél már vissza magadból.. 
{Moderálás} 

Kedves kedves!
Valoban a versenyeken könnyü az autom olyan 100-150kgval. Amit az ITR, S2000, TT-röl irtam az utcai, összeszerelt állapot, zenével, tartozékokkal.... mindennel (kb+100kg a gyárihoz képest) együtt értendö. Senki nem irta hogy az autom 200LE lenne! Nem mértem padon, de kb.170-180LE körül lehet, ismétlem(gyári motor, kipu.rendszer, Chip).
Amiket beletennék alkatrészek azok tolnák fel olyan 200-220LE környékére.
Valoban a versenyeken könnyü az autom olyan 100-150kgval. Amit az ITR, S2000, TT-röl irtam az utcai, összeszerelt állapot, zenével, tartozékokkal.... mindennel (kb+100kg a gyárihoz képest) együtt értendö. Senki nem irta hogy az autom 200LE lenne! Nem mértem padon, de kb.170-180LE körül lehet, ismétlem(gyári motor, kipu.rendszer, Chip).
Amiket beletennék alkatrészek azok tolnák fel olyan 200-220LE környékére.
Tanulj meg értelmezni egy darab összetett mondatot,faszfejkém.
A tiédbe sok értelem nem volt eddig.

énse ugy értettem, de tudod mi van ha mi összekerülünk, még jó hogy gyuri ide nincs feljelentkezve, mert akkor egy külön forum kellene nekünk

Örülök,hogy valaki végre értelmeset is írt a topikba! (az én hozzászólásaimat is beleértve)
én nem veszekszem ,csupán a tapasztalataim alapján érvelek.
nekem nem kell diesel, én szseretem ha egy kocsi gyárilag kemény
a tapasztalat nem ezt mutatja..
vagy a te dizeled hamar megfeküdt?:O
vagy a te dizeled hamar megfeküdt?:O
a dohc crx váltója nem megy rá.
a 92-utáni sohc-k passzolnak vele

a 92-utáni sohc-k passzolnak vele

de ne veszekedjünk mert nicns érteleme, és sose jutunk 1ről a 2re

de ha egyszer a diesel gyenge akkor miért vitatkozunk, és meghal ha az ember veri egy hétig keményen
janika!!!
Az égbaxa meg mossmá ,értö olvasásbol mit kaptál alsó tagozatba?

Gyári 150 es cuccokat kapja meg némi okositással mert a fötengely meg a blokk egyezik .
kap dugókat ,csucsokat,másik turbót,ECU módositás..
Baaaz ugy csinálsz mintha nem mondtam volna ezeket el neked MSN-en már korábban .
Ne legyél már érthetetlen!!!

Az égbaxa meg mossmá ,értö olvasásbol mit kaptál alsó tagozatba?

Gyári 150 es cuccokat kapja meg némi okositással mert a fötengely meg a blokk egyezik .
kap dugókat ,csucsokat,másik turbót,ECU módositás..
Baaaz ugy csinálsz mintha nem mondtam volna ezeket el neked MSN-en már korábban .

Ne legyél már érthetetlen!!!

szaszez all! nekem olyan kérdésem lenne hogy d13b2-es motorra rá megy-é egy 2.th gen crx váltó? mert nekem van mind a kettő, csak még nem próbáltam rá, gondoltam megkérdem mielőtt szétszedem!
az lehet hogy megcsinláod annyira, de szeritem nem lesz egy nagyon hosszú élete, legalábbis ha hajtva lesz biztos.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!