Honda CRX Motorcsere
aktuális téma

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a kategoriákról nem hallottál vmit? hogy milyen lesz, mert elvileg megváltoznak nem?
nem értelek én téged ha valami fehér és körbeirom ,hogy miért ,te akkorsem ugy látod.
olyasmivel dobálózol amivel nem kellene,mert nagyon buta dolog és aki ért hozzá az érti is hogy miért.
A fogyasztás pl....
Meg hogy 1500 nála jobban igénybe van véve mint a másik 8k nál .
tudod 8k nál jóval nagyobb igénybevétel a forgatyus hajtómü alternáló mozgásábol adódó igénybevétel mint a motor effektiv teljesitménye.
Ez fizika apa...
Nagyon szivesen adok neked ehhez kapcsolódó anyagot ,hogy " ne csak a gázt tudd nyomni" és értsd ,lásd ,hogy mit miért .
olyasmivel dobálózol amivel nem kellene,mert nagyon buta dolog és aki ért hozzá az érti is hogy miért.
A fogyasztás pl....
Meg hogy 1500 nála jobban igénybe van véve mint a másik 8k nál .
tudod 8k nál jóval nagyobb igénybevétel a forgatyus hajtómü alternáló mozgásábol adódó igénybevétel mint a motor effektiv teljesitménye.
Ez fizika apa...
Nagyon szivesen adok neked ehhez kapcsolódó anyagot ,hogy " ne csak a gázt tudd nyomni" és értsd ,lásd ,hogy mit miért .
Belepofázok!
Elöljáróban annyit, hogy nem ismerem Kedves kollégát, csak annyit tudok róla, hogy nyers, de ettől még nem ír baromságokat!
A Vtec és társaik NEM teljesítménynövelésre lettek kitalálva!
Ez biztos, nyugodtan elhihetitek! Bizonyos csípős profil nem működik alacsony fodulaton megfelelően, ergo nem lehetne a népnek eladni az ilyen autókat!
Egy versenymotorban sosem lesz Vtec, mert hátrány.
Ugyanis az az egész hóbelebanc súly, és mint olyan, útban van a teljesítmény növeléshez!
Hondások, mértétek ti már a bütykösötök súlyát? Nálam 1db bütykös 1620gramm. Nálatok?
Ja, nekem oldschool motorom van, amit ha versenyzési célra állítok be, akkor biza kissé kellemetlen lesz alacsony fordulaton. Ez van, ez ezzel jár, de remélem jövőre 1,6osként 180LE-vel elég lesz ahhoz, hogy a VTi-k ne tudjanak 1 versenyen se labdába rúgni!
Na, amúgy jó motorok a Hondák, civil felhasználásra én is elfogadnék 1et, de állatkodásra egyszerűen útban van nekem az a sok ketyere!

Elöljáróban annyit, hogy nem ismerem Kedves kollégát, csak annyit tudok róla, hogy nyers, de ettől még nem ír baromságokat!

A Vtec és társaik NEM teljesítménynövelésre lettek kitalálva!
Ez biztos, nyugodtan elhihetitek! Bizonyos csípős profil nem működik alacsony fodulaton megfelelően, ergo nem lehetne a népnek eladni az ilyen autókat!
Egy versenymotorban sosem lesz Vtec, mert hátrány.
Ugyanis az az egész hóbelebanc súly, és mint olyan, útban van a teljesítmény növeléshez!
Hondások, mértétek ti már a bütykösötök súlyát? Nálam 1db bütykös 1620gramm. Nálatok?
Ja, nekem oldschool motorom van, amit ha versenyzési célra állítok be, akkor biza kissé kellemetlen lesz alacsony fordulaton. Ez van, ez ezzel jár, de remélem jövőre 1,6osként 180LE-vel elég lesz ahhoz, hogy a VTi-k ne tudjanak 1 versenyen se labdába rúgni!

Na, amúgy jó motorok a Hondák, civil felhasználásra én is elfogadnék 1et, de állatkodásra egyszerűen útban van nekem az a sok ketyere!

nem neked volt felrakva régeben a kocsid?
"MesziCRX hirdeti, én csinálom..De egyébként körbekérdezhetsz itt a Stylingon kinek milyen lett a CHIP... "
Sikerült nem rontani , hanem adni +3 LE-t?
Sikerült nem rontani , hanem adni +3 LE-t?
Ezzel csak az a baj,hogy nem tartozik ide.
Ennek nyitni kéne egy topikot,ahol a gázolajimádók kiönthetik egymásnak a lelküket.De ne ezt a fórumot offolják.
Ennek nyitni kéne egy topikot,ahol a gázolajimádók kiönthetik egymásnak a lelküket.De ne ezt a fórumot offolják.
igen mert egy 1.9 tdi 90 LE vagy mennyi, meg egy 1.6 benzin 160Le na vajon melyik mire van kitalálva
na ez az...
akik itt írnak,azok közül én is ismerek személyesen pár embert...
jahhh egy dolgot még kiemelnék tegnapról:
WilktorD barátunk kommentjét,amiben azt ecsetelte,hogy könnyű így neten,egy név mögé rejtőzve fikázni...
ehhez képest nekünk fel van rakva az autónk,sok ember ismer minket a CS-n,ő meg egy adatok nélküli userrel írkál
hogy is van ez akkor

akik itt írnak,azok közül én is ismerek személyesen pár embert...
jahhh egy dolgot még kiemelnék tegnapról:
WilktorD barátunk kommentjét,amiben azt ecsetelte,hogy könnyű így neten,egy név mögé rejtőzve fikázni...
ehhez képest nekünk fel van rakva az autónk,sok ember ismer minket a CS-n,ő meg egy adatok nélküli userrel írkál

Akkor egy iszonyat tuning tengely lehet!

én írtam is hogyne haragudjon meg , meg mi ugyanezt csináljuk msnen is

amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele,de ezek a viták mire jók,és egy szóval se bántottam senkit,semmit...
ahhoz képest ahogy visszaolvastam,elég kis parázs volt a nap
de én nagyon jó szórakozok azért
nem kell ezt annyira komolyan venni,mint ahogyan egyesek teszik
ahhoz képest ahogy visszaolvastam,elég kis parázs volt a nap

de én nagyon jó szórakozok azért

nem kell ezt annyira komolyan venni,mint ahogyan egyesek teszik
Még mindig:
VTI-VTEC-TDI-PDTDI harc...
VTI-VTEC-TDI-PDTDI harc...
csak alexal beszélgetek
jaj azért ennyire ne vágjál már fel, mert tudsz szerelni, alátámasztani a dolgokat, te íírtad nekem csak most meghazzutolod, ezt hogy táasszam jobban alá
Alex kicsit gondolkodj el, mert nem én vagyok a szerelő az ok, de azért nem kell hülyének nézni, jah meg azért egy dieselt ne hasonlíts benzineshez, mert te ezt teszed, és ez nevetséges
jah bocsi, elfelejtettem hogy a diesel, az sportkocsit jelent magyarul
hát nekem ezt nem így mondtad, csak most gondolom szépitessz, de mind1, a kreszt meg a bicajommal is meg tudom csinálni hogy nem tartom be
nekem részterhelésen..
jól van magyarul irom inkább városban kreszt nem betartva 6 betartva 5-6 között fogyaszt.
Ha kiveszem a benne lévö teljesitményt akkor annak arányában több.
A fogyasztás meddö vita,megint rosz fába vágtad a fejszédet.
Mondd ,hogy csunya a hangja meg füsölthet,és nem mondom ,hogy nem igy van.
DE ÁLLITS OLYASMIT AMI VALÓS ÉS HA KELL ALÁ IS TUDNÁD TÁMASZTANI!!
jól van magyarul irom inkább városban kreszt nem betartva 6 betartva 5-6 között fogyaszt.
Ha kiveszem a benne lévö teljesitményt akkor annak arányában több.
A fogyasztás meddö vita,megint rosz fába vágtad a fejszédet.
Mondd ,hogy csunya a hangja meg füsölthet,és nem mondom ,hogy nem igy van.
DE ÁLLITS OLYASMIT AMI VALÓS ÉS HA KELL ALÁ IS TUDNÁD TÁMASZTANI!!
nem bántottál meg.....
akárkitöl sértést nem fogadok.
akárkitöl sértést nem fogadok.
"arra lett kitalálva" .
gratulálok mérnök úr.
vagy ezt valami bölcs szerelö modta neked???

gratulálok mérnök úr.
vagy ezt valami bölcs szerelö modta neked???

sorry ha megbántottalak, de akkor teregessük ki a lapokat, ha már nekem nem lehet ész érvem, mert nem vagyok szerelő, akkor mondom azokat amiket tőleg egy bölcs szerelőtöl hallottam
"4000-ig dadogna"
Egy kis segítség:
Az ábrán a váltás 2500 rpm-en van
Egy kis segítség:
Az ábrán a váltás 2500 rpm-en van
iylen alapon mondhatok én is sportkocsit hogy csak ennyit eszik, zárójelmeb de ha vered neki akkor 2szer ennyi
jah meg a fogyasztás ami a nagy dieselesek fő szempontja. nagynehezen tte is bevallottad hogy ha vered neki nagyon 10 felett van, akkor miről beszélsz????? arról meg nem tehetek hogy sajnálod ütni, mert félsz hogy megadja megát
hát a tied mérgez, nem füstől, ez az egyik, meg te is tudod úgy lehet tovább bírják , ha csak tökölve araszol vele az ember, mert arra van kitalálva, de aki vesz egy vtit, nem diesel tempóban fog járni.
A sportmotorok is VTEC vezérlésüek?Sztem nem.Kit érdekel, hogy milyen 2500 RPM-en?És lám ,1000ccm, 140 LE, 120Nm.
Szerinted mi lenne ha a "tuning" bülyök lenne fixen?4000-ig dadogna, meg zabálna.Ezért van a kissebb profil.
Szerinted mi lenne ha a "tuning" bülyök lenne fixen?4000-ig dadogna, meg zabálna.Ezért van a kissebb profil.
szerintem sörrel még jobb! 

jah csak tudod egy diesel ilyen alapon már 1500as fordulaton ugy van vágva, mint egy honda 8000-en. ÉS akkor melyik bírja tovább. Egy felcsavard diesel hosszú élettartammal? ne nevetess. A gyáriak hullanak, nem hoyg a felcsavart
származtasd az ébredö tömegeröket a két fordulaton. Em=m*v2
de számtalanszor fizikával ellenkezö dolgokat irsz.
irdd azt ,hogy a dizel füstöl ...azt ok. bár ez sem mindig.
származtasd az ébredö tömegeröket a két fordulaton. Em=m*v2
de számtalanszor fizikával ellenkezö dolgokat irsz.
irdd azt ,hogy a dizel füstöl ...azt ok. bár ez sem mindig.

dehogynem fegyverrel a kezedben

Hát, máshogy nem is lehet elviselni az ilyen jellegű vitákat
mond már el légy oly kedves mi volt a hülyeség? nem inkább amit te írtál tegnap hogy az összes hondát lenyomod, ugyhogy hagyjuk ki mekkora mrhaságot ír
najóóó.... valaki meg vérig sértödik.
nahh nem én .
nahh nem én .

figy azt tudom a te dieseled is ugy megy hogy sokszro lecsavarod a teljesítményt, meg folyton cserélsz vmit, így lehet is hogy bírja a diesel, nincs motorikusan tapaszatalatom, mert nem vagyok szerelő, de vannak ismerőseim, és aki dieselt tuningol, mindnek rámegy ingje gatyája, mint neked

Tudom Janika ,hogy mekkora szakmai háttér nyugszik mögötted,és ne oltsd már az embereket a hülyeségeiddel.
Itt látok 2-3 embert aki ért is hozzá.
Nem olyan mint te aki beül és csak a gázt tudja nyomni.
Tehát ha okosat ,és tényszerüt nem tudsz mondani akkor ne vezess másokat félre.
Tudod én tisztában vagyok Az otto-és a dizel motor müködésével,te meg még az ottóéval sem.
Egy vezézmüszijat sem tudnál lecserélni akkor miért csinálsz ugy mintha frankón vágnál mindent??

Itt látok 2-3 embert aki ért is hozzá.
Nem olyan mint te aki beül és csak a gázt tudja nyomni.
Tehát ha okosat ,és tényszerüt nem tudsz mondani akkor ne vezess másokat félre.
Tudod én tisztában vagyok Az otto-és a dizel motor müködésével,te meg még az ottóéval sem.
Egy vezézmüszijat sem tudnál lecserélni akkor miért csinálsz ugy mintha frankón vágnál mindent??

Oké, meggyőztél az érveiddel 

Köszi!
Fasza lett a géped,most néztem meg oldalad,mert nem volt időm mostanáig netezni!

Fasza lett a géped,most néztem meg oldalad,mert nem volt időm mostanáig netezni!

ő legalább felteszi és kendácsol rajta... és te?
Miről beszélsz te idíóta!Tedd fel a géped aztán akkor vetíts!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Nézzed meg jobban, színtiszta kamu az egész!