Az AMTS idei energiaital-partnere, a Monster Energy még márciusban jelentette be, hogy szorosabb partneri kapcsolatba kezd a háromszoros F1 világbajnok Lewis Hamiltonnal.

„Szuper izgatott vagyok hogy bejelenthetem, a Monster Energy-vel együttműködve, egy különleges, saját ital megalkotásán fogunk dolgozni. Ezt már régóta, a partneri kapcsolatunk kezdete óta meg szeretném csinálni.”  -mondta Hamilton.

Így indult el a különleges ital megalkotásának folyamata, amiben Lewis hatalmas szerepet vállalt. Nem csak az íz megalkotásában volt szerves része a folyamatnak, hanem a kanna megjelenésének tervezésében is, amin több, számára fontos motívum is szerepet kapott. Ilyen a már pályafutása kezdete óta használt 44-es rajtszám, illetve a bajnoki címeit szimbolizáló három csillag is.

„Ez a cukorka piros szín az életem minden területén jelen van. Ez az érdekes és különleges szín, valamint a sisakomon lévő vonalak adták a design alapját. Már öt éve vagyok kapcsolatban a Monsterrel és mindig is szerettem volna egy saját italt, szóval ez most egy valóra vált álom. Nagyon izgatott vagyok, hogy a sok munka után a ’44’ végre a polcokra kerül.”

Az új íz világszerte kerül ki a boltok polcaira, így a ’44’ Magyarországra is megérkezik. Ehéttől pedig már az ország minden pontján találkozhatunk a termékcsalád leggyorsabb ízével!

Ezt megünneplendő szervezte meg a 44 exkluzív magyar launch partyját a Monster Energy, ahol több támogatottjuk mellett, olyan ismert arcokkal is találkozhattunk, mint Michelisz Norbert.

A Monster Brands Europe alelnöke, Jimmy Goodrich hozzátette: “Lewis tehetsége sportolóként, versenyzőként és közösségi alakként megkérdőjelezhetetlen. A szenvedély amivel mindennek nekirugaszkodik, nagyon jól tükrözi a mi szenvedélyünket az innováció iránt. Izgatottak vagyunk hogy tovább erősíthetjük vele partneri kapcsolatunkat a ‘44’ bemutatásával. A Lewis-al való munka, hogy létrehozhassuk ezt a terméket, rendkívül pozitív volt. Biztos vagyok benne, hogy egy olyan italt hoztunk létre, ami hasonlóan jól fog teljesíteni az európai piacon mint Lewis a versenypályán és azon kívül”