A 42 éves Alexander Koch igazi őskövületnek számít a német tuning szcénában. Kiterjed "bűnlajstromának" aktuális darabja egy Polo GTI, de a BMW E36, Audi A3 és Golf 4-es is fordult már meg a kezei között, hogy csak az emlékezetes építéseit említsük.

Most azonban azt fogjuk közelebbről megnézni, mit használ Alex a hétköznapokra: bizony, ezt a fehér Skoda Octavia RS-t. A kasztnit teljesen változatlanul hagyta, egyedül a hűtőrácsot cserélte méhsejtes mintázatúra, ami feketére fújva remek kontrasztot ad az első traktusnak.

A futóművet 110 mm-el ültették meg az AH Exclusive Parts munkásságának eredményeként, felnik terén pedig a Dotz Revvo Dark fekete küllős, 8,5 x 19 hüvelykes garnitúrájára esett a választás. A 45-ös ET-jű görgőkre a Hankook EVO S1 abroncsai kerültek fel, 225/35-ös méretben, szép kiállással, remekül kitöltve a sárvédőíveket.

Alex igazán impozáns "hétköznapi" gépet hozott össze, amit elég sokan elfogadnánk találkozóra járós paripának is. A felni egyébként hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhető. A Dotz márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik a Revvo, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével.

Forrás: Dotz Mag