Múlt hét szombaton második alkalommal vonult a hazai autós élet a KÖKI Terminál mélygarázsába, ahol megrendezésre került a KÖKI V8 Amerikai és Tuning Autós Találkozó.

A szervezők egész napos programok várták a kilátogatókat, volt autós limbó, hifi hangnyomás verseny és természetesen idén is keresték a KÖKI szépét egy hölgy-szépségverseny keretein belül. Ezen túl több kategóriában, dizájnos kupákkal díjazták a nevezett autósokat is, mint pl. legszebb felni, legjobb beltér, legjobb RAT illetve legszebb amerikai gép. Meg kell jegyezni, utóbbiakból sajnos túl sokat nem láthattunk, szinte több négy hengeres "import" verda volt, mint V8-as benzinfaló.

A hangulatra viszont nem lehetet panasz, a mélygarázs egyik végében folyamatosan küzdöttek a hifi hangnyomás versenyzői, máshol barátias légkörben nézhette végig az ember a kiállított autókat. A látnivalók sorát több bemutató is színesítette, két tánccsoport is fellépett, valamint volt motoros bemutató is.

A létszám mintha elmaradt volna a tavaly szeptemberitől, de ősszel ismét megrendezésre kerül a mélygarázsos őrület és akkor lesz mit bepótolni.