A National Tuners egyesület 12. alkalommal rendezte meg autós találkozóját, amit idén is Hort Nagyközség főterén tartottak meg. Az esemény nem csak az autókról szólt, hanem amolyan családi napnak is elment, hiszen este már koncertek is szórakoztattúk a közönséget.

A Hősök, Bricklake, Purebeat és DJ Soma fellépése mellett habparty is emelte a hangulatot, úgyhogy a helyiek igazán jól érezhették magukat.

Napközben viszont az autókról szólt minden, a terület elég hamar megtelt különböző gépcsodákkal. Voltak egyszerűbb és komolyabb építések, módosítások is. Akik korábban regisztráltak, azokat külön kijelölt VIP placc várta, de ide csak komolyabb átalakításon átesett autókat engedtek be.

Napközben hangnyomás verseny, limbó (különböző kategóriákban), drift show, motoros kaszkadőrshow és az eredményhirdetés előtt szexy autómosás szórakoztatta a nézelődőket és a kiállítókat. A felhozatalra nem lehetett panasz: európai, japán és amerikai gépeket is lehetett látni, valamint nem volt hiány a retro járgányokból sem.

A Feszter Drift kigurította a JZ motoros BMW-t ami eszméletlen durrogások mellett semmisítette meg a hátsó gumikat. Felbukkant egy másik érdekesség is, amiről nem tudni, hogy be volt-e tervezve, de a lényeg az, hogy amikor a 160 lóerős fűnyíró begurult, azért sokan meglepődtek. Eszméletlen hangos és természetesen gyors volt a szerkezet, ami minden komolyabb gázadásra két kerékre akart állni.

Ezek után pedig Gergely Sándor sem okozott csalódást a motorjával. Az eredményhirdetés 18:45-kor kezdődött és valóban a legszebb autókat díjazták, melyeket a zsűri már korábban végigszemlélt. Ezután viszont kiürült a terület és a helyiek foglalták el a főteret.

A többiről pedig beszéljenek a képek - cirka 150 fotót töltöttünk fel a galériába az eseményekről, a ToomyPhoto gondozásában. Kattints a képeken a megtekintésükhöz!