A világ Fast & Furious lázban ég, hiszen a népszerű autós mozi legfrissebb része csütörtökön kerül a mozikba. A DOTZ sem tétlenkedett, hogy meglovagolja a filmmel együtt járó óriási felhajtást!

Bizonyára sokan várják az immáron fél éve egyre erősebben beharangozott nyolcadik epizódot, melyben Vin Diesel a gonoszok, Jason Statham a jófiúk oldalára áll, az akciót pedig a jól ismert gárda - Michelle Rodrigez, Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russel és persze Dwayne Johnson - garantálja.

A parádés autóparkkal kecsegtető Fast & Furious 8 hivatalos partnere a DOTZ tuningfelni márka, mely promócióval és értékes díjakkal száll be a film népszerűsítésébe. Online és print hirdetései jelenleg a mozi hivatalos kreatívjainak témáját követik, március vége óta pedig több, mint 900 német, osztrák és svájci töltőállomáson találkozhatnak az autósok a DOTZ kapcsolódó nyereményjátékával.

A hirdetéseken természetesen legfrissebb felnijük, a prémium kategóriás autókra is tökéletes DOTZ SP5 is megjelenik. A felni TüV-engedéllyel és a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bír, így gond nélkül legálisan forgalomba helyezhető itthon. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik az SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Dotz Mag