A Wolkswagen impozáns Crossovere, a T-Roc gyárilag is rendkvül szigorú jelenség, abban viszont bizonyára sokan egyetértenek Ausztria-szerte, hogy Philipp Mitteregger Indium-szürke átirata a leggonoszabb mind között. Miért is ne lehetne egy SUV is koppon?

Hősünk nem is teketóriázott túl sokat, a gépben szinte hamarabb bent figyelt az airride, mint ahogyan kitalálta a koncepciót. A T-Roc az Airlift Performance levegős rendszerét kapta, 3H vezérlővel, öt különböző állítási lehetőséggel. A nem mindennapi beépítést a Lowrder e.U. tuning cég végezte.

A tekinteteket azonban nem csak a betonon hasaló monstrum látványa vonzza. A mindössze 25 éves márkafan a FoliArt Oberflächenveredelung csapatát bízta meg a minőségi fóliázással, mely a kasztni cirka felét érinti. A választás a 3M "Satin Sheer Luck Green" csomagolására esett, ami remek kontrasztban áll az eredeti szürke fényezéssel.

Az optikai tuning azonban ezzel nem ért véget: ami a felniket illeti, Philipp az új DOTZ CP5 Dark szériát választotta. A ötágú görgők küllőinek különleges, aszimmetrikus kialakítása rendkvül dinamikus látványt nyújt, a törés két oldala különbözően tükröződik, attól függően, hogy a fény hogyan esik rájuk. A kerekek 8,5x20 colosak, 45-ös ET-vel, a gumiabroncsok pedig a Bensch Automotive 235/30 ZR20-asai.

Philipp levegős fenevada iskolapéldája a ténynek, hogy egy SUV kategóriás gép is lehet remek tuningalany, akár a mai trendek szerint is.

Tetszik a szett a T-Roc alatt? A felnik hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A Dotz márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik a CP5 Dark, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!

Forrás: Dotz Mag