Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Drezda városa immáron a tizedik éve ad otthont az egyik legnagyobb német tuning shownak, mely XS CarNight néven égett bele az autóépítés fanatikusainak szürkeállományába. Az elnevezés sem véletlen: a rendezvény mindössze egy éjszakán keresztül fogadja látogatóit, akiket az autók és motorok mellett erotikus műsorok, valamint egy hatalmas szombat esti party fogadja. Ez az este pedig ma van!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Egy ekkora bulit idén mi sem hagyhattunk ki, így egy négy autós delegációval vágtunk neki a nagy útnak. Poznamókus Passatját, Hans új designban tündöklő Golf IV-esét, Bali CR-V-jét, valamint Vércse Tomika RDI Golfját vittünk a rendezvényre, mely a nyitva tartás 8 órája alatt közel 1000 tuning autót, és az eddigi tapasztalatok szerint több, mint 40.000 látogatót lát vendégül. A show a Messe Dresden összes csarnokát színültig tölti, így összesen 30.000 négyzetméteren csorgathatja a nyálát mindenki a szebbnél-szebb vasakra, és természetesen hölgyekre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A CarNight érdekessége még a nemzetközi Tuning Szépségverseny, melyen összesen négy ország: Németország, Svájc, Ausztria és idén Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Magyarország autóira szavazhat a közönség. A 17 autóból álló mezőnybe a főszervező a CR-V-t választotta még hetekkel a rendezvény előtt, valamint egy másik hazai autóra is számítottak, aki sajnos személyes okok miatt lemondani kényszerült a megjelenést. Így a helyére „tűzoltásként” ugrott be Hans, aki ma este szintén harcba indulhat a trófeákért. A mezőny egyébként – mint várható volt – igencsak erős, de mindenesetre már csak a magyar zászlót, valamint a piros fehér zöld matricás szavazóurnákat is nagyon jó érzés egy ilyen nívós eseményen látni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szervezés, valamint a rendezők hozzáállása a dolgokhoz – és hozzánk – hihetetlenül pozitív, a buli pedig már az eddig látottak alapján is nagyon ütősnek ígérkezik, így már alig várjuk az este 6 órás nyitást, hogy teljes egészében láthassuk a nagy mutatványt. A ma délelőtti bepakolás során már körvonalakban látható volt, mire is számíthatunk. Nagyon sok autót felismertünk a Bodensee-i felhozatalból is, de rengeteg az újdonság már így is, hogy még csak a autók töredékét láthattuk. Galériánkban a bepakolás alatt lőtt képekből, valamint az odaútról találtok egy kisebb válogatást.

Néhány óra múlva pedig mindenre fény derül ;)

Folytatása következik!