Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban BMW, Mini, Ferrari, Porsche, Lamborghini és Land Rover koncepciókat jegyző német tuning guru egy újabb taggal bővítette népes repertoárját. Legújabb munkájuk pedig egy szuper exkluzív sportautó, az Aston MartinV8 Vantage. Első nekifutásra az aerodinamika optimalizálása mellett egy alapfokú, 23 lóerős teljesítmény tuning is készült a szerencsés Aston Martin tulajdonosok számára.

Az optikai változtatásoknak köszönhetően jelentősen javultak az autó aerodinamikai jellemzői, egy ilyen kaliberű autónál ez pedig nem kis fegyvertény. Az új, két kis szárnyal felszerelt első lökhárító, a küszöb elemek, a diffuzorral ellátott hátsó lökhárító valamint a tetőre szerelhető légbeömlő teremtette külső a Le Mans GT-t idézi. Az összhatást 21”-os Edition Race felni garnitúra, valamint egy elöl 30, hátul 20 mm–es ültetés teszi teljesé.

A Hamann mérnökei a jelképes motorerő növekedésről egy új sport kipufogó rendszer felszerelésével és a motorvezérlő elektronika optimalizálásával gondoskodtak. A végeredmény pedig a 4.3 literes erőforrás esetében 23 lóerő és 25Nm nyomaték többletet jelent, míg a nagyobb testvér 4,7 literes változat 30 lóerővel és 30 Nm-el gazdagodott.

A belsőtér csinosítása terén nem igazán erőltették meg magukat Hamannék. A szokásos alumínium és exkluzív bőrborításon kívül semmi extrával nem találkozhatunk, persze az vitathatatlan, hogy egy Vantage utastere alapból is gyönyörű, és tele van minden földi jóval.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!