Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az olasz Giugiaro Design stúdió által megálmodott, majd a Fiat által sorozatgyártásba került új Grande Puntot vette alaposan kezelésbe a - szintén olasz székhelyű - LESTER tuningműhely.

A megjelenéséből fakadó agresszivitást próbálják ellensúlyozni a „Funny Orange”, azaz magyar fordításban a humoros narancsszínű fényezéssel. Az optikai csomag első lökhárító toldatot, egy - az első tengelyre ható leszorítóerőért felelős - kiegészítő aerodinamikai elemmel ellátott, új WRX2 motorháztetőt, hátsó szárnyat, valamint egy hátsó lökhárító toldatot tartalmaz, melyet integrált diffúzor utánzattal egészítettek ki. További elemként említhetők az első fényszórók szemöldökei, valamint a szolid matricázás.

Egyedi optikához egyedi felni dukál. A LESTER a MAK Veleno 7x17 colos könnyűfémfelnijeit ajánlja, Yokohama Parada 205/45/ZR17-es papucsokkal. A hangsúly az optikai átalakítások mellett más irányba is terelődött: új Castelli Italtec motorvezérlőt párosítottak a motorhoz, az úttartást és a kezelhetőséget pedig H&R rugóstagokkal és Koni gátlókkal javítottak. A sport kipufogórendszer az Imasaf-tól érkezett, krómozott ikervéggel.

A LESTER optikai csomagját a külső beszállítók elemei nélkül összesen 925 euróért vesztegetik.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!