Az RS6 debütálása után borítékolható volt, hogy hetek kérdése és válogathatunk a jobbnál jobb koncepciókból. Olyan híres tunerek, mint az MTM, Abt, és a Kicherer is azonnal munkához kezdtek. Nagy szerencsénkre az Audi specialista B&B sem akart kilógni a sorból, és az eddigi legerősebb RS6-os koncepciót perezentálta.

A már jól ismert V10-es 5.0 literes ikerturbós, gyárilag 580 lóerős erőforrásból sikerült 715 izmos pacit fabrikálni. Továbbá, ha hozzá vesszük a 800Nm-es nyomatékot és a 3,6 másodperces 0-100 km/h-ra való gyorsulást, igen elégedettek lehetünk. Ezt a kiemelkedő teljesítményt új kipufogó, légszűrő és hűtőrendszer, valamint a vezérlő elektronika átprogramozásával sikerült elérni. Azért kíváncsi lennék például egy Ferrari tulajdonos arcára, amikor egy sportos családi kombi éppen elhúz mellette, miközben ő már kitapossa a sportkocsija padlólemezét :)

Utolsó simításként 25mm-t ültetésű rugók is bekerültek a kocsi alá, azonban aki szeretné kedve szerint ültetni, illetve kiemelni az autóját annak egy állítható futóművet is készséggel beszerelnek a B&B szakemberei.