Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Senner Tuningtól lassan hetente látunk valami újdonságot. A múlt heti, exkluzív Audi A1-es csomagot követően, most a Nissan 370Z-hez készült csomagjukat gondolták tovább, és egy szebb, valamint nem utolsósorban erősebb kiadással örvendeztették meg a típus rajongóit.

Cirka egy év telt el az első verzió óta, melynek 331 lóerejét további 34 pacival sikerült megtoldani. A gyárinál immáron 55 egységgel magasabb adatot chiptuning, sport légszűrő rendszer, valamint kipufogórendszer segítségével hozták motorháztető alá, a hozzá tartotó maximális nyomaték pedig nem kevesebb, mint 400 Nm.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Optikailag maradt a már korábban megismert karbon elemekből épített szett, ezt azonban fekete fényezéssel, és karbon borításokkal tették sokkal emészthetőbbé kasztni szerte. Felnik terén a már látott, gyönyörű Tzunamee Barracuda garnitúrát kínálják, ezúttal fekete árnyalatban is, elől 9x20, hátul pedig 10x20, vagy 11x20 hüvelykes méretekben.

Az utastérbe, leheletfinom módosításként karbonozott-bőrözött műszerfal elemeket, valamint néhány plusz órát pakoltak Sennerék.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!