Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az egyik legelső Audi A7-es tuningot a Pogea Performance jegyzi. A német cég több motorikus opcióval, valamint némi technikai újítással jelentkezett a modellhez, mindezt pedig „Seven Sins” (a hét főbűn) néven tálalta a piac felé.

A teljesítménynövekedést elsősorban az elektronika optimalizálásával oldották meg, melyet a két dízel, és a turbós benzines erőforráshoz kínálnak, 1.799 Euro (kb félmillió HUF) fejében. Mindezért, a 3.0 TDi multitronic verzió 204-ről 251 pacisra esősödik, a hozzá tartozó nyomaték pedig 400-ról 468 Nm-re. Ugyanezek az adatok a gyárilag 245 lovas S-Tronic esetén 289 lóerőben és555 Nm-ben állnak meg, a benzinmotor esetén pedig a gyári 300-ból 345 lóerőt, 440 Nm-ből 495 Nm nyomatékot sikerült előcsalogatni.

További opcióként a Pogea sport légszűrőt, valamint rozsdamentes kipufogórendszer kínál a chip tuning mellé, a kezelhetőséget pedig a KW Street Comfort futóművével, valamint a Brembo fékrendszerével javítják fel.

Optika terén a saját importú felnik jelentik a szükséges pluszt: a MOZ „STROKE” fekete küllős garnitúrájára esett a választás, 9x20 hüvelykes méretben, a Continental Sport Contact 265/30/20-as abroncsaival.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!