Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ritkán esik meg, hogy egy balkáni ország tuningcégének munkáját felkapja a média, a Vinernek azonban a házon belül feljavított Jeep Grand Cherokee meghozta az ismertséget.

Pedig olyan eget rengető változások azért nincsenek a kaszni és felni szempontjából is bordóra fényezett terepjárón: külsőre mindössze az átalakított fényszórók jelentenek számottevő újdonságot, melyet ledes nappali fénnyel is felszereltek.

Odabent már komolyabb a helyzet, a teljes utasteret vörös és fekete Alcantara, valamint bőr bevonatokkal dobták fel, a varrások pedig szintén vörös cérnával készültek. További újdonság a tulajdonos kívánságára kialakított sportkormány, ugyanezen két szín felhasználásával.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Motorilag a Jeep 600 lóerőt teljesít, bár ez hozott anyag: az autót a Hennessey turbórendszerével vértezték fel, mely már a Vilner beavatkozása előtt is megvolt. Bulgáriában egyébként nem ritkák az átalakított nagy értékű autók: elég csak a Fekete-tenger melletti üdülőparadicsomba ellátogatni, ahol egymást érik a legnagyobb nevek utólagos tuningját viselő sport- és luxuscsodák.
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!