Az elsősorban prémium kategóriás autók átfaragásában jeleskedő német Mansory, igen komoly arzenállal készült az idei Genfi Autószalonra. A korábban bemutatott Lamborghini Aventador LP700-4
és a McLaren MP4-12C után most bemutatjuk a csapat következő tagját a  Mercedes-Benz CLS 63 AMG-t.

A legszembetűnőbb változás mindenképpen a Mansory egyik védjegyévé vált, kompletten karbonból gyártott optikai szett. Az aerodinamikai csomagot alkotó módosított lökhárítók, új küszöbök, valamint a sportosabbra vett motorháztető mellett, a kiszélesített sárvédők szinte teljesen új kiállást adnak ennek az alapból is exkluzív Mercinek. A kiszélesített karosszéria mellé elmaradhatatlan az ütős kerák: mindez egy elől 265/30-as hátul pedig 305/25-ös abroncsokkal szerelt, extra könnyű felni garnitúra. 

Mansory demóautó lévén, az utastér is igényes változtatásokon esett keresztül. Számos bőr, karbon alapú díszítő elem, alumínium pedálok, valamint sportkormány szerepel az újdonságok listáján.

A teljesítmény oldalt egy igen jól sikerült ECU tuning képviseli, az 5.5 literes ikerturbós erőforrás 80 lóerővel és 100 Nm-el gazdagodott.