Nagyon úgy tűnik, hogy az A. Kahn Design előszeretettel készít Wide Track fantázianevű szetteket a Porsche modellekhez. Korábban a Porsche Panamera-hoz nyúlt hozzá, most pedig a német cég terepfelelőse, a Cayenne esett áldozatul.

Kívülről talán a legszembeötlőbbek a kerékjárat szélesítések, de a hátsó spoiler és a lökhárítók is markánsabb formát kaptak, továbbá ne feledkezzünk meg az elmaradhatatlan apró led fényekről sem, amelyeket a sárvédőívekbe rejtettek.

Amíg a külső felületekre inkább a karbon a jellemző, az utastérben - az új, minőségi bőrborításnak köszönhetően - a vörös-fekete kontrasztja a meghatározó. A designereknek hála, az egyedi műszerfal is harmonikusan illeszkedik a belső tér színvilágába.

Az optikai megoldások mellett persze a technikai oldalra is jutott némi kapacitás. Ha motorikusan nem is számottevő a változás, egy új kipufogórendszer azért része a csomagnak. A megfelelő úttartásról a rövidebb rugók, valamint a többféle színben rendelhető, 22 colos Kahn RS600-as kerekek gondoskodnak a szerencsés vásárló számára.

Az A. Kahn Design termékei már Magyarországon is elérhetők, bővebb információért érdemes hazai importőr honlapját is böngészni.