A brit tuner otthonosan mozog a hazai gyártású terepjárók tuningja terén: számos Land Rover átalakítása mellett már a Jeep-et is több ízben érintették.

A jelenlegi kiadás viszont sokkal katonásabb lett, mint a - pont a mezei Wranglerhez - nemrégiben kiadott Military Edition. A kaszni minden elemét katonazöld színre fényezték, beleértve a hátsó paneleket és a tükröket is. Az első lökhárító és a sárvédők közötti hézagot ledes nappali fénnyel töltötték ki, az első lámpatesteket pedig Xenon fényszórókra cserélték. Az indexeket és a hátsó lámpákat sötétített burás alkatrészek váltották, továbbá karbon szélterelők és fekete tanksapka kerültek a gyári alkatrészek helyére.

Felnik terén a már mindenütt jól bevált RSX garnitúrára esett a választás, esetünkben 20 colos méretben, 275/55/20-as abroncsokkal szerelve. A féknyergeket aranyszínűre fújták, és nem maradtak változatlanul a kipufogóvégek sem.

Szokás szerint, az utastérről nem tettek közzé fotókat, de a közlemény szerint fekete bőrrel húzott ülések, piros designban világító műszerek, és egyedi szőnyegek gondoskodnak a belső optikáról.

A Kahn kiegészítői pedig itthon is elérhetők, a hivatalos hazai importőrön keresztül.