A címmel ellentétben nem a kínai, hanem ismét a bolgár tuning szcéna egyik gyöngyszeméről érkezett hír, az elkövető pedig természetesen az utastér átalakítások helyi mágusa, a Vilner.

A távol-keleti vonalat csupán az ügyfél preferenciái képviselik. A kínai naptár szerint a Sárkány Éve vette éppen kezdetét, ehhez pedig valamilyen szinten autóját - egy Nissan GT-R-t - is hozzá kívánta igazítani.

Kissé meglepő, de az átalakítást a színben inkább passzoló gyári vörös kaszni matt fehérre fóliázásával kezdték, odabent viszont az eredeti vörös varrások már jól jöttek a design kialakításához.

A sárkányokat idéző, bőr-alcantara utastér előtt pedig tényleg le a kalappal. Az oldalkárpitok egytől egyik pikkelyes szivacsozást és varrásokat kaptak, az üléseket és a könyöklőket pedig részben karbonmintás bőrborítással dobták fel. Persze eredeti szénszálas műanyag díszítésekből sincs hiány odabent, a sebváltó, a kormány és több kisebb kiegészítő is kapott vagy ebből a mintából, vagy a metálvörös belső fényezésből.

A habot a tortán a tetőkárpitba hímzett sárkánymotívum jelenti, amit a csomagtértető belsején is tetten érhetünk.

A Vilner, közleménye szerint egy titánium kipufogót is az autó alá pakolt, amitől a teljesítmény 440-ről 530 lóerőre növekedett. Ez persze enyhe túlzás egy ilyen átalakítástól, sokkal inkább valószínű, hogy a sárkányok a motorvezérlő programba is belenéztek.