Bár már mindenféle színben, formában és kivitelben készített Range Rover csomagot, a Kahn Design még mindig tud újat mutatni a típus tuningját illetően. Ezúttal pirosban.

A 2013-ra datált kiadás 3.0 literes SDV6 HSE kivitelét a neves múlt századi rallye, a húsz alkalommal megszervezett olasz Mille Miglia (ezer kilométer) előtti tisztelgés szellemében alakították át. A piros-fehér kombináció a sorozat logójával hozható összefüggésbe, egyébként a néven túl más kapcsolódási pontot nemigen tartalmaz a csomag.

A külsőt egy korábbról már ismert optikai-aerodinamikai szett dobja fel, mely első és hátsó toldatokból, szellőzőkkel tagolt, szélesebb sárvédőkből, valamint küszöbökből áll. Mindezt karbon borítások, ledes nappali fény, valamint új hűtőrács egészíti ki optikailag, valamint természetesen az elmaradhatatlan RS600 könnyűfém felnik, melyek vörösre fújt féknyergeket takarnak.

Az utastér rendkívül szépre sikeredett, hangulatban pedig a kint látottak szellemében – karbon bevonatok, piros-fekete bőr és alcantara, fehér varrások – építkeztek tovább. A műszerfalat piros számlapos órák, alumínium és Swarovski díszítések dobják fel, továbbá alupedálok és küszöblécek fértek még a csomagba.