Habár a fehér egy meglehetősen népszerű szín manapság az autóiparban, ritkán használják az kocsik belterében, főleg azért, mert gyorsan koszolódik. Ahogy a német mondaná: "Ein weißer Innenraum wird sehr schmutzig sehr schnell".

Az Anderson Germany ennek ellenére elkészítette a Porsche Cayenne kívül-belül hófehér változatát, ami a White Dream Edition (Fehér Álom kiadás) nevet kapta. A prémium kategóriás autók minőségi tuningjára szakosodott düsseldorfi tuningcég korábban már kifehérítette a Panamerát is a Porsche modellpalettájáról, de álmodták már fehérben a Lamborghini Gallardo-t, vagy Ferrari California-t is.

Ha a külcsínről van szó, Anderson-ék legtöbbször tudják, mitől döglik a légy, ez most nem annyira az az eset. Elsősorban sportos eleganciájukról ismert letisztult építéseik között ritka az ennyire extrémre álmodott gép, de a piac diktál, ott pedig zömében ilyen jellegű optikát találni a Porsche hobbiterepjárójához.

Beállva a sorba, az Anderson versenyautós lökhárítókat, a légbeömlőket és küszöbszoknyákat gyártott az autóhoz, a kerékjárati-íveket pedig masszív toldatokkal szélesítették ki. A tetőspoilert, a visszapillantó-borításokat és a hátsó diffúzort karbonszálas műanyagból készítették el, a lámpákat pedig elöl-hátul maszkolták.

Ami viszont a belbecset illeti, a németek kétségtelenül új mércét állítottak be a fehér utasterek sorában. A műszerfalat, a kormányt és a kárpitokat mindenütt fehér bőrre cserélték, de hogy ne legyen túl monoton a világos szín, helyenként fekete krokodilbőr, karbon valamint króm betétekkel "színesítették" az összképet.

A Porsche Cayenne-hez készült White Dream Edition pakett nem csak optikai tuningot, hanem teljesítménynövelést is jelent. A V8-as turbómotort chiptuning és kipufogó segítségével 592 lóerősre húzták fel, a teljesítmény elöl 295-ös, hátul 315-ös abroncsokba bújtatott, 22 colos karbonmintás alufelniken keresztül jut az aszfaltra.

Az autón visszatérő motívum a "Marko" felirat, valamint a kormányon is található pajzsos hetes, ami arra enged következtetni, hogy az első Fehér Álom egyedi megrendelésre készült. Andersonék számos hírességnek készítettek már autót, így nem elképzelhetetlen, hogy pár év múlva ezt a darabot is méregdrágán látjuk majd viszont valamelyik aukciós portálon.

Forrás: Carscoops