Sziasztok! 

A sok munka miatt elmaradtam a blog írással, most igyekszem pótolni. Sikerült nagyjából összerakni az autót az Amts-re, de nagy sok hiányosság maradt így is. Azóta folyamatos módosításokon esik át az autó. Erről számolok most be röviden.

Az Amts.-en

A fényezés menetével volt probléma leginkább az idő hiány miatt. Nem is maradt idő teljesen átpolírozni az egészet így aggódtam a sok helyen ragyás felületű lakkozás miatt. Mikor kimentünk és körbe néztem rájöttem, hogy nem volt sok értelme aggódni, mivel rengeteg autón volt kifogásolható minőségű fényezés még a komolyabb autók között is. De mivel maximalista vagyok így szabad időmben polírozok egy kicsit rajta mindig. A show-ra nem volt indexem, így 1 nappal elötte szaladtunk el egy bevásárló központba nézni valami megoldást. Találtunk 1-1 ledes nappali menetfényt vagy micsodát amiből csodás indexet varázsoltunk. Az eredeti terv a ködlámpába helyezett index volt, de pár apróság hiányában nem tudtuk ezt megoldani egészen a következő találkozóig. Meg vettem ami még kellett és már bent is voltak a ködlámpák. Az indexet úgy oldottam meg, hogy az oldalsó indexek foglalatait ragasztottam bele úgy, hogy vágtam egy lyukat a ködlámpa oldalába. Mivel így nem volt elég nagy az ellenállás így bent kellett hagynom a gyári 21 wattos izzót is ideiglenesen. Le fényeztem a keretüket is, így most már jól mutat és azokat a gagyi ledes izéket is el lehetett felejteni.

Elkezdtem finoman felcsiszolni a lakkozást majd polírozni, itt már látszik a ködlámpa, de még fényezetlen keretekkel.

Közben rá fért egy kis fék felújítás is, kapott hátra új pofákat, előre pedig kellett 2 kerék oldali féltengely gumiharang. Sikerült jó áron ültető rugókat is beszerezni, így azokat is beraktuk. Nem ültet sokat, elvileg 3-4 cm-et kb de pont elég mivel már gyárilag is ültetett és keményített futóműve van. 

Ültetve és a 16-os kerekekkel.

Elcseréltem a 17-es felniket 16-os szintén gyári Mg felnikre amik először tetszettek de már egyre kevésbé így ismét a cserén gondolkodom. Ha maradnak akkor átfényezem őket valami jó színre.

Van még teendő bőven, igyekszek majd egy hosszabb, összeszedettebb blogot is írni.