Kedves Olvasóim!
Köszönöm nektek, hogy türelemmel végigolvastátok az eddigi 3 bejegyzésemet, bár tudom, hogy valószínűleg ezzel nem voltatok sokan.

Rengeteg tervezgetés után végre megszületett a korántsem véglegesnek mondható, de egyenlőre kialakult változat. Amint azt már bevezettem korábban, az autó a hármas széria külsejét fogja kölcsönözni, ötvözve némi titkos hozzávalóval és jó sok türelemmel. A hétvégén bele is csapódunk a lecsóba és addig ki sem szállunk a tányérból, amíg kész nem lesz az autó. Persze mindez már rég megkellett volna történjen, de "mörfi" és az ő drága törvényei ugyebár. :) Nem is szaporítanám tovább a szót. Képeket talán a későbbiekben majd csatolok, de nem szeretnék több babonás meglepetést, így néhány sorban csak az autóról:

Idő hiányában a fényezésnél egy kis turpisságot fogok alkalmazni. Szerencsére ilyen trükkökből kifogyhatatlan vagyok, hála a tanulmányaimnak. A "morcosítást" optikai csalódások tömkelege fogja eszközölni az autón. Ki tudja, talán annyira megtetszik, hogy valóban morci lesz a front. Egyenlőre azonban a színkontrasztokkal fogok játszadozni, ami kicsit a "retro" tuningolt négykerekűeket idézi majd. Az ötletet az új elemek saját színe adta, melyet először mindenáron megakartam változtatni, hogy egységes vörösbe öltözzön az autó, ám most előnyt kovácsolok az eltérő színekből. A sötétített fényszórók mogorván kukucskálnak majd ki a szintén sötét színű géptető alól. Az oroszlán is megmarad a helyén, ezzel erősítve a gyári hangulatot. A fenék tájon is hasonló ellentétek fognak eluralkodni. Az autó megjelenése úgy fog megváltozni, hogy közben minden gyári hatást kelt majd, de ugyanakkor mégsem. Úgy gondolom az egyéb teendőket, mint a kuplung, fékrendszer, hűtőrendszer most is éppen folyamatban lévő alakulását nem szükséges novellákban taglalnom.

Remélem felkeltettem megmaradt olvasóim figyelmét és érdeklődve fogadjátok majd a végeredményt. 

További szép napot és végeláthatatlan autóépítést kívánok mindenkinek!

Peggy306

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!